Śpiwór Cumulus Alaska 1300 - używany (przespanych 10 nocy - zawsze używany z wkłądką), w stanie idealnym, śpiwór puchowy firmy Cumulus, model Alaska 1300. Wersja wykonana na zamówienie z najlepszej jakości puchem - 850 CUIN - oraz wodoszczelną warstwą zewnętrzną (Pertex Endurance). Idealnie sprawdzi się podczas wypraw i ekspedycji polarnych/w góry wysokie lub po prostu dla osób, które bardzo marzną podczas wyjazdów. Temperatura komfortowa - co najmniej -40 st. C. MSRP - 1650 PLN.
Moja cena - 1200 PLN (chętnie wymienię się na nowy lub używany w stanie idealnym śpiwór porównywalnej jakości z 1100 gram puchu).
Wiatrówka / windshirt Patagonia Houdini - nowa z metkami, model z 2011 roku, kolor Clementine, rozmiar XL (dobry na osoby ok 185-190 cm wzrostu i ok 95-110 w klatce), slim fit. MSRP $125.
Moja cena - 320 PLN.
Wiatrówka / windshirt Brooks LSD Jacket - nowa z metkami, model z 2011 roku, kolor czerwono-czarny, rozmiar XL (dobry na osoby ok 185-190 cm wzrostu i ok 95-110 w klatce). MSRP $59,99.
Moja cena - 90 PLN.
Bluza Lowe Alpine Ninja Hoodie - używana jedynie na jednym czterodniowym wyjeździe, więc stan bardzo dobry +, kolor czarno-szary, rozmiar M. MSRP 500-799 PLN.
Moja cena - 300 PLN.
Kurtka wodoszczelna ArcTeryx Alpha SL Jacket - nowa, nieużywana, z metkami, model z 2011 roku, rozmiar L, kolor Carbon Copy. Membrana Gore-tex Paclite. MSRP 1199 PLN.
Moja cena - 750 PLN.
Spodnie PCU Level 6 - żywane, w stanie bardzo dobrym (minimalnie odklejające się taśmy uszczelniające szwy - możliwość uszczelnienia SeamGripem lub AquaSealem), rozmiar L, kolor Alpha Green. Cena MSRP ~$59.
Moja cena - 75 PLN.
Kalesony ECWCS Gen III Level II ADS Tactical - używane, stan idealny (użyte jeden raz), kolor piaskowy, rozmiar Medium Long, materiał Polartec PowerDry Grid - bardzo ciepłe. Kalesony są kontraktowe, wyprodukowane w US przez firmę ADS Tactical i wchodzą w skład zestawu ECWCS generacji III.
Moja cena - 80 PLN.
Możliwość sprawdzenia i odebrania w Warszawie.
_________________ And once you've lost there's no way back, no way at all.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum