Mam na sprzedaż torby NFM Gyda Bags. Ceny są mocno promocyjne. Wszystkie torby są uszyte z Cordury 770PU. Towar na lata. Sam mam trzy takie torby i są praktycznie niezniszczalne. Poniżej ilości jakie mam dostępne, na samym dole widoczne ceny toreb . Torby wyglądają tak:
Dla zainteresowanych poszczególnym kolorem, podeślę fotki torby w danym kolorze.
10,00 BAG EQUIPMENT GYDA 70L ZIELONA
5,00 BAG EQUIPMENT GYDA 70L CZERWONA
5,00 BAG EQUIPMENT GYDA 70L BRĄZOWA
20,00 BAG EQUIPMENT GYDA 70L NORWESKI
50,00 BAG EQUIPMENT GYDA 90L ZIELONA
5,00 BAG EQUIPMENT GYDA 90L CZERWONA
8,00 BAG EQUIPMENT GYDA 90L BRĄZOWA
30,00 BAG EQUIPMENT GYDA 90L NORWESKI
A tych litrów 90 to pojemność samej komory głównej czy już całkowita z wliczonymi kieszeniami? Wnętrze Pan mówisz gładkie, a rzepów tam do mocowania przegród to na pewno nie ma?
Ale, że czarnych Pan żeś nie sprowadził? (w sensie koloru materiału oczywiście ) Ta torba na stronie NFM to w oferowanym kolorze brązowym czy jakimś innym np. "piaskowym"?
_________________ Co się tu dzieje, na Litość BOSKĄ!
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Nie wymiękać! Wystarczy odpowiednio argumentować
Dla przykładu:
"To na prawdę wytrzymała torba na lata, kochanie. Posłuży nie tylko mi do pracy/hobby, przyda nam się też podczas naszych wspólnych wyjazdów (odpowiednio zaakcentować naszych wspólnych, to bardzo ważne! ), jest bardzo ergonomiczna i wszechstronna. Takiej jeszcze nie mamy, inne są za duże/małe, a ta będzie idealnie uzupełniała braki. W dodatku jest po bardzo atrakcyjnej cenie, jak kupować, to teraz".
Mnie się udało
P.S. w ciężkiej sytuacji można zachęcić wyborem koloru czy kamuflażu :D ale to ryzykowne.
Fajnych rzeczy się można dowiedzieć na tym forum. W razie czego wpadniecie na (hipotetyczną ) sprawę rozwodową ?
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum