Wysłany: 18-12-2011, 16:53 Odzież oraz wyposażenie militarne
Witam do sprzedania mam goggle ,okulary umundurowanie armii USA, bluzy firmy Massif dla znawców tematu nie trzeba nic wyjaśniać, maskę MP-5 bez torby ,filtro-pochłaniacza i pojemnika na wodę , kabury Fobusa do Glocka z listwą udową ,oraz kaburę do Berrety firmy Safariland oczywiście kolor olivka i kabura jest udowa. Wszystkie rzeczy wystawione mam na allegro szukaj po nicku : szmajanur ,za jakiś tydzień będę miał do sprzedania panel udowy z dwoma ładownicami na magazynki do MP-5 wszystko firmy Safariland. Zapraszam gorąco dla szybszego kontaktu nr tel: 501531618 lub gg: 37793765
Witam mam do zaoferowania Nowe GOGGLE USGI Revision Desert Locust Ballistic Goggles, Black NEW! Do kompletu dokładam dwie wymienne szyby (żółtą oraz białą – przeźroczystą). Goggle zostały przywiezione przeze mnie ze stanów zakupione w sklepie z rzeczami militarnymi. Zapraszam do licytacji więcej informacji pod nr. Telefonu: 501531618 cena 120 zł
[ Dodano: 18-12-2011, 20:05 ]
Witam mam do zaoferowania dwie pary Nowych G.I Plus ACU oraz BLACK Ventec Shatterproof Combat Goggles NEW!! SPECYFIKACJA o LIGHTWEIGHT PADDED FRAME o SMOKE GRAY SHATTERPROOF POLYCARBONATE LENS WITH ANTI-SCRATCH COATING o ANTI-FOG o vented o UV 400 PROTECTION o 1'' ADJUSTABLE STRAP o CE APPROVED Więcej informacji pod numerem telefonu 501531618 . .Goggle zakupione były w USA w sklepie ze sprzętem militarnym.Posiadam dwie sztuki oprawki jedna jest koloru ACU a druga czarna CENA120 zł za sztukę co do kosztów przesyłki to się dogadamy napewno .
[ Dodano: 18-12-2011, 20:15 ]
Witam mam do zaoferowania używane spodnie od munduru Armii USA kolorystyka ACU (piksele ) rozmiar według miary USA to Medium-Long M/L. Spodnie pomimo iż były używane są w stanie bardzo dobrym. Wyposażone są w dwie kieszenie udowe dwie kieszenie piszczelowe jak również istniej możliwość włożenia ochraniaczy na kolana (wkładek ) gdyż spodnie posiadają specjalne kieszenie. Tkanina z których są wykonane spodnie to 50% Cotton oraz 50% Nylon WOOLRICH. Medium- Long M/L Polska miara: Pas ; 92 cm Długość zewnętrzna ; 116 cm Długość wewnętrzna ; 86 cm Długość od pasa do kroku ; 30 cm Szerokość nogawki u spodu ; 22 cm .Tych spodni posiadam 2 sztuki cena 100 zł za sztukę
oraz rozmiar Medium/Regular Polska miara: Pas ; 92 cm Długość zewnętrzna ; 113cm Długość wewnętrzna ; 84 cm Szerokość nogawki u spodu; 22 cm Długość od pasa do kroku ; 30 cm tych spodni posiadam 1 sztukę cena 100zł co do kosztów przesyłki to napewno się dogadamy .
[ Dodano: 18-12-2011, 20:24 ]
Witam mam do zaoferowania Nową bluzę z munduru armii USA kolorystyka ACU (piksele).Bluza posiada dwie kieszenie piersiowe oraz dwie kieszenie ramienne. Dodatkowo istnieje możliwość zamontowania wkładek chroniących łokieć (dodatkowe kieszenie). Rozmiar bluzy to według miary USA Medium – Long Polska miara: Szerokość w barkach – 50cm Szerokość pod pachami – 63 cm Szerokość u dołu - 64 cm Długość rękawa po zewnętrznej - 67 cm Długość rękawa po wewnętrznej- 60 cm Długość całkowita od stójki -74 cm Długość rękawa od stójki -89 cm Zapraszam do licytacji ,bluzy zostały zakupione w bazie Amerykańskiej w Afganistanie. . Więcej informacji pod telefonem 501531618. Pozdrawiam serdecznie. Cena 120 zł za sztukę posiadam dwie takie bluzy
[ Dodano: 18-12-2011, 20:29 ]
Witam mam do zaoferowania t-shirt firmy MASSIF ( Army Combat Shirt) dla znawców tematu nie trzeba nic więcej opisywać .Kolor ACU ( piksele) koszulka wykonana jest z przewiewnej tkaniny, rozciągliwa , stan koszulki UŻYWANA (bardzo dobry). Koszulka posiada dwie kieszenie naramienne zapinane na zamek system rzepów oraz wzmocnienia na łokciach nakrapiane (delikatna gumowe kolce). Więcej informacji na temat koszulek na stronie Massif.com . Rozmiar koszulki według miary USA to : Long „L” według miary USA Polska miara: Szerokość w barkach ok. 59 cm Szerokość pod pachami ok. 56 cm Szerokość u dołu ok. 53 cm Długość rękawa po zewnętrznej ok. 59 CENA 100 zł za sztukę posiadam 3 sztuki jeszcze co do przesyłki to kwestia dogadania się.
[ Dodano: 18-12-2011, 20:35 ]
Mam do zaoferowania maskę przeciw gazowe MP-5 bez filtro-pochłaniacza i bez pokrowca ,posiadam zbiornjik na wodę lecz bez podłaczenia gdyż jest uszkodzone mocowanie przy rurce do maski .Fotki mogę przesłać na maila rozmiar maski 2. Maska w 100% szczelna stan maski bardzo dobry żadnych rys na szybie. Cena maski 90 zł koszty przesyłki do dogadania się . więcej informacji pod tel: 501531618
[ Dodano: 18-12-2011, 20:43 ]
Witam serdecznie mam do zaoferowania używane trzy kabury Fobus (Roto)do pistoletu Glock-17 .Kabury posiadają listwę co umożliwia noszenie kabury na udzie. Stan kabur określam jako BDB noszą normalne ślady użytkowania ,wymianie należało by poddać tylko gumy mocujące listwę do nogi gdyż sa porozciągane. Sprzedaje w komplecie do każdej kabury dodaje także panel umożliwiający przekręcenie na pas. Cena za komplet to 120 zł cena dotyczy jednego kompletu .Posiadam 3 takie komplety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum