Wysłany: 04-12-2011, 20:25 Kontrakty US, NFM, inne
1) Oryginalny i kontraktowy kapelusz w UCP. Praktycznie nie noszony, stan bdb. Rozmiar 7 1/4. Obwód około 57-58 cm. Cena: 40zł
2) Oryginalna patrolówka w woodlandzie. Kupiona parę miesięcy temu, ale okazała się za mała. Używna, stan db, lekko sprane kolory. Rozmiar 7. Cena: 30zł
3) Kominiarka typu Ghost.
Ani razu nie używana w polu, jedynie pare razy w domu. Dokładnie coś
takiego:
http://www.ebairsoft.com/...ack-p-2886.html
Stan bdb. Cena: 50zł [rezerwacja]
4) Oryginalny i kontraktowy pokrowiec na hełm ACH w UCP.
Używany, stan db. Lekko sprane koloryi i pare plamek. Jako że
wysprzedałem, głównie sam sprzęt do rekonstrukcji to narazie pokrowiec
jest mi niepotrzebny. Rozmiar Large/Xlarge. Cena: 40zł
5) Weapon catch firmy NFM kolorze zielonym. Takie śmieszny gadżet służący do trzymania broni w momencie, gdy potrzebujemy mieć dwie ręce wolne, np. do skuwania typa kajdankami, czy coś takiego. Przeznaczony dla większości broni długich, w tym niektóre subkarabinki i strzelby. Solidna konstrukcja, nie ma co się tam zepsuć - w końcu NFM. Cena: 40zł
Na sprzedaż są jeszcze 3 sztuki oryginalnych i kontraktowych ładownic na 2 magazynki do M4 (SDS, Michael Bianco), jednak przemalowane farbami NFM EC-PAINT na zielono oraz 3 ładownice w kamuflażu Belgijskim firmy NFM - Kieszeń na duże radio (pokroju AN/PRC-148/152), kieszeń uniwersalna z kominem zabezpieczającym, ładownica na 3 magi do M4(te dwie ostatnie były malowane farbami NFM EC-PAINT na czarno, lecz z tego czarnego mało co już zostało). Kolor ładownic można przywrócić do poprzedniego stanu, wystarczy użyć zmywacza do farb. Tych przemalowanych ładownic nie jestem w stanie jakoś sensownie wycenić, więc proszę - składajcie swoje propozycje. Ładownice na radio chętnie oddam w dobre ręce za 30zł.
Możliwy odbiór osobisty na terenie całego Trójmiasta.
Nie wysyłam za pobraniem. Przesyłka tylko przez PP po wcześniejszej wpłacie na konto. Koszt przesyłki pokrywa kupujący.
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak tylko ubolewać nad Waszymi problemami. Napisałem, że ceny podlegają negocjacjom, ale widocznie ktoś tu cierpi na lenistwo w czytaniu całego postu.
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak tylko ubolewać nad Waszymi problemami. Napisałem, że ceny podlegają negocjacjom, ale widocznie ktoś tu cierpi na lenistwo w czytaniu całego postu.
A tam ktos nie ma kultury. Jak do cioci idziesz to tez przywitac sie nie umiesz?
W wojsku tez sie nie było?
Komu ty tu chcesz wyjasniac co i do czego służy weapon c.?
Na cyc, 50!!
Nie każdy wie do czego służy weapon catch, gdyż nie każdy zna się w temacie. Zdaje sobie sprawę, że to nie jest forum miłośników zbierania znaczków pocztowych, ale nie ma sensu czepiać się szczegółów. Mi zależy jedynie aby pogonić rzeczy z których już nie korzystam.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 14-12-2011, 00:15 ]
Kominiarka sprzedana, reszta nadal aktualna.
[ Dodano: 22-01-2012, 21:57 ]
Zmiany + dodatkowy szpej do opchnięcia. Niektóre ceny idą w dół.
Oryginały i kontrakty amerykańskie:
- Nakolanniki Bijans w kolorze UCP, podpisane grupą krwi (0 NEG)i jakimś numerem. Przybrudzone, stan dobry+ - 30zł
- Oryginalny i kontraktowy kapelusz w UCP. Praktycznie nie noszony, stan bdb. Rozmiar 7 1/4. Obwód około 57-58 cm. Cena: 25zł
- Oryginalny i kontraktowy pokrowiec na hełm ACH w UCP. Używany, stan db. Lekko sprane koloryi i pare plamek. Jako że wysprzedałem, głównie sam sprzęt do rekonstrukcji to narazie pokrowiec jest mi niepotrzebny. Rozmiar Large/Xlarge. Cena: 30zł
- Skarpeta na gogle ESS Land Pasują idealnie do modelu NVG. kolor UCP. 15zł?
- Oryginalna patrolówka w woodlandzie. Kupiona parę miesięcy temu, ale okazała się za mała. Używna, stan db, lekko sprane kolory. Rozmiar 7. Cena: 20zł
NFM:
- Cargo NFM w kamuflażu belgijskim, pomalowany czarną farbą EC-PAINT. Farba lekko już schodzi. Oprócz tego, stan bardzo dobry. 20zł
- Ładownica na 3 magazynki do M4/M16 z wyjmowaną przegrodą, NFM w kamuflażu belgijskim. Malowanie i stan jak wyżej. 20zł
- Kieszeń na duże radio, NFM w kamuflażu belgijskim. AN/PRC-152 pasuje dobrze, z mniejszym gabarytowo sprzętem radiowym może być już problem. Stan bardzo dobry. 20zł
- Cargo NFM w coyote tan. Dokładnie taki model: http://www.jarmix-militar...-medium/?id=551 Malowana była EC-PAINT w kolorze zielonym, w tym momencie znajdują się już resztki tej farby i sprawia wrażenie brudnej niż malowanej. Mimo to stan bardzo dobry. 40zł
Inne:
- Ładownica na magazynki Flyye na 2 magazynki do M4/M16, kolor coyote brown. Bez klapy zakrywającej. Rzepy równo nacięte w dwóch miejscach, miała służyć jako kieszeń na radio, ale nie udało mi się sfinalizować projektu. Poza tym stan bardzo dobry, ładownica nigdy nie widziała pola. 15zł
- Duża kieszeń na radio firmy Paraclete, ichni Coyote Brown. AN/PRC-152 ledwo co wchodzi, ale wchodzi. http://www.paracletearmor...19-LG-Large.jpg Lekko przybrudzona. Nowa kosztuje pewnie ponad 50 dolców, ja sprzedam za 70zł.
- Nałokietniki Alta Industries, zielone. Działają jak powinny. 30zł
- Niedokończona konwersja HK416 - Body Boyia z oznaczeniami oryginału, kompletna kolba od M4, lufa zewnętrzna od HK-416 Boyia, chwyt pistoletowy od M4. Może komuś się przyda, rezygnuje z projektu. 120zł za CAŁOŚĆ, nie sprzedaje poszczególnych części osobno.
Na razie to tyle, jeżeli znajdę coś jeszcze w zakamarkach szafy i będzie zdatne do sprzedaży to pewnie wrzucę.
Zdjęcia na życzenie, lecz z góry informuje, że nie będą to fotki w jakości HD.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum