Wysłany: 22-11-2011, 22:44 Spodnie
Hej!
Poszukuję spodni ew. kombinezonu z nakolannikami, coś jak te: http://www.cryeprecision....-Pants%E2%84%A2 w kolorze czarnym lub granatowym. Mogą być nowe ze sklepu. Będę "dźwięczny" jeśli, ktoś kto kojarzy coś takiego u nas w kraju podrzuci jakieś info (link).
Z tego co wiem, to Currahee ma w swojej "customowej" ofercie takie gacie COMBAT. Cena za wersję w MC oscylowała kiedyś w okolicach 500zł Zadzwoń/napisz do nich
Nie wiem jak oferta custom firmy currahee ale spodnie combat ktore sa na ich stronie to jakas porazka. Uszyte sa owszem solidnie ale kroj pozostawia jednak sporo do zyczenia a zastosowany material po pol roku niezbyt intensywnego uzywania ( widzialem bluze a wiec element znacznie mniej zuzywajacy sie niz spodnie) zaczyna przypominac szmate. Do tego maja spore problemy z rozmiarowka
Nie wiem jak oferta custom firmy currahee ale spodnie combat ktore sa na ich stronie to jakas porazka. Uszyte sa owszem solidnie ale kroj pozostawia jednak sporo do zyczenia a zastosowany material po pol roku niezbyt intensywnego uzywania ( widzialem bluze a wiec element znacznie mniej zuzywajacy sie niz spodnie) zaczyna przypominac szmate. Do tego maja spore problemy z rozmiarowka
Z tego co wiem (a teraz robiłem zamówienie) to z szyciem na wymiar nie ma problemów Wręcz zachęcają do podesłania swoich rozmiarów ;D
Nie wiem gdzie wyczytales o rozwalonych spodniach. Pisalem o tym ze material bluzy jaka widzialem po pol roku uzywania zaczynal wygladac jak szmata. Co do problemow z rozmiarowka to dalej twierdze ze ich dane biometryczne sylwetki czlowieka sa z kosmosu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum