Wysłany: 07-12-2011, 06:41 Plecak do przenoszenia laptopa
Szukam plecaka ponad 30 litrów do przenoszenia laptoka w osobnej zewnętrznej kieszeni. Chciałbym, żeby komora na laptoka była odseparowana od innych komór.
Z góry dzięki za podpowiedzi
Jeżeli to jakiś mniejszy lapek (netbook?) to dałoby radę go nosić w kieszeni na camela. Ja tak czasem noszę w swoim 3-zipie, chociaż ta kieszeń wewnętrzna zapewnia lepszą ochronę...
Sam gdzieś miałem jakiegoś czarnego Campusa z osobną przegrodą na laptopa, tylko że żeby wcisnąć tam 17-calowego Samsunga, musiałem wyciąć taką "półeczkę", która trzymała laptopa nad ziemią w przypadku postawienia plecaka na powierzchni (15-calowy cegłowaty HP właził bez problemu). Ni chu chu nie mogę znaleźć na plecaku oznaczeń modelu, wieczorem wrzucę zdjęcia.
_________________ "And if you want a linguistic adventure, go drinking with a Scotsman."
Kieszeń na laptopa: na dole widać wspomnianą "półeczkę" w kawałkach. 17-calowy Samsung R730 wchodzi na styk, a to i tak jeszcze nie jest największy 17-calowiec na rynku (cegły pokroju Alienware R17x, Thinkpadów, mobilnych stacji roboczych Eurocomu, etc. raczej nie wejdą).
http://dl.dropbox.com/u/5...11_20-40-30.jpg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum