Jestem zainteresowany zakupem kamizelki taktycznej czarnej NFM-wszelki model-z oporządzeniem lub bez.Więc jeśli ma ktoś takową lub mało ją użytkuje, proszę o kontakt. Potrzebuję-nie do zabaw asg.
red-spartakus@o2.pl
Nic z tego, nie ma szans. Od początku tego roku NFM nie prowadzi już sprzedaży detalicznej, chociaż w zeszłym dało się jeszcze pogadać. Wiem bo kilka dni temu dzwoniłem z zamówieniem - zwyczajnie mi odmówili.
Zgadza się. Dzwoniłem, tak jak napisaliście do NFM Polska. Dopiero po drugim telefonie udało się podagać z kimś kompetentnym, bo Pani o miłym głosie przełączała mnie ze cztery razy, nic z tego nie wiedziała, co doniej mówiłem ( pewnie jakaś piękna sekretarka:-) a potem głuchy telefon. Ogólnie przecietne zainteresowanie klientem:-( Wreszcie, jak już rozmawiałem, od razu poinformowano mnie, że niestety nie dostanę u nich pojedyńczj sztuki, ani dwóch. Tak przypuszczałem, ale chciałem spróbować.
Zależy o jakie wyrobi Ci chodzi. Jest sklep w necie( musiałbym poszukać, zapomniałem nazwy) gdzie kupisz komin nfmu, panel udowy i bodajże jakieś kieszenie drobne, ale raczej nic większego.
tak o ile dobrze pamiętam tam dało się kupić jakąś drobnicę NFMu.
kiedyś do nich dzwoniłem bo myślałem podobnie. Odpowiedzieli, iż zerwali kontakt z NFM i nie mogą nic załatwić z rzeczy a to co mają na stronie to pozostałości. Tak więc opcja zakupienia przez jarmix coś z NFM-u też odpada
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum