Akcoria typu kolba, chwyt pistoletowy i przedni Izraelskiego TDI czy tam CAA. Reszta podobna wiadomo do czego, ale mysle ze lata ok.
[ Dodano: 14-10-2009, 22:44 ]
Akcoria typu kolba, chwyt pistoletowy i przedni Izraelskiego TDI czy tam CAA. Reszta podobna wiadomo do czego, ale mysle ze lata ok.
Ale to tylko opinia z fotek jasna sprawa.
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-10-2009, 22:54
Ja szczelał z tego z pół roku temu.
Wrażenia mieszane. Konstrukcja ciężkawa - podobnie jak 416, dużo masywniejsza od klasycznych ARów cywilnych - np. Stag. Ze względu na masę strzela stabilnie, ale ma kiepski, o wiele za twardy spust (strzelałem z fabrycznego ProArmsa, "niedotartego"). Akcesoria i spasowanie detali takie sobie. Myślę że do cywilno-sportowego użytku bym nie kupił.
Fakt tylko to jest cena detaliczna dla cywili. W hurcie dla LE mogłoby wyjść taniej. Inna sprawa to to ze montują lufy Lothar Walther a to na pewno nie świadczy na minus w tej konstrukcji.
Wysłany: 15-10-2009, 14:28
Standard dla AR czyli ok 2 MOA ze stabilnej pozycji z podparciem. Może by poszło lepiej ale strzelaliśmy lipną amunicją - głównie Barnaulem i trochę Sellierem.
Wydaje mi sie właśnie ze powinno sie strzelac ogólnie dostepna tzn. zakupywana dla potrzeb szkoleniowych amunicja, zazwyczaj najtańszą. Mysle że wtedy testy byłyby najbardziej obiektywne,
Wysłany: 15-10-2009, 23:07
Ten lejek to produkt firmy Arredondo robiącej akcesoria do IPSC - trochę tych rzeczy rozpowszechnili panowie z amerykańskich oddziałów EOD US Navy - dostali nowe karabinki z paroma bajerami. Mi prywatnie ten lejek trochę nie leży, ale rzeczywiście ułatwia szybką zmianę magazynka jeśli ktoś się przyzwyczai. Czasem trzeba go lekko "stuningować" pilnikiem czy dremelem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum