no tak ale do obsługi działu musiał bym zatrudnić albo downa, albo 14 latka który by uskuteczniał 4 godzinne dyskusje czemu jeden debil-patent jest lepszy od drógiego.....ale jest to jakaś myśl! :-)
bo na ludzi z upośledzeniem są dotacje, a my jesteśmy progresową firmą, a 14 latek bedzie robił za darmo, wiec same bonusy
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Maj 2005 Posty: 831 Skąd: Festung Posen
Wysłany: 05-02-2009, 11:24
eeee a nie ma takich z cyfrowym wyświetlaczem najlepiej na kolimatorku , żeby sie nie trzeba schylać i sprawdzać ile jeszcze?
K. pomyśl o tym że dajesz 2-3 sztuki takiego cuda gratis marynsom a w dwa dni po opublikowaniu ich zdjęć na MF masz miliony zamówień od ASG szopów, czysta kapusta
Pomógł: 12 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Kwi 2005 Posty: 1055 Skąd: Kraków
Wysłany: 05-02-2009, 23:35 Re: magazynek z licznikiem
Kangur napisał/a:
magazynek z licznikiem
Marudzisz Kangur, ten kod kolorystyczny (30-20 - zielony, 20-10 żółty, 10-0 czerwony) nie jest taki znowu głupi, licznik na taśmie ma znaczenie drugorzędne.
Skądinąd poznałem przedstawiciela przedsiębiorstwa, który robi dla CAA tego rodzaju dziwne patenty, występuje również na filmie do którego podałeś przekierowanie. Bardzo sympatyczny, żylasty i mały koleś, taki typowy Żyd-komandos. Uczestniczył również w projektowaniu tego czegoś ;)
:-) ... i to coś tam na dole też bym dołączył do oferty... amunicje trzeba liczyć, puste magi wkładać szczękami do góry, a nie polegać na kolorkach których w nocy i w stresie nie widać.
Ale gadżet fajny, na pewno jest to temat na miliony dolarów, życzę mu wielu sukcesów
W pewnej grze a dokładnie "F.E.A.R." był taki patent na tak zwanej lutownicy mojm zdaniem rzecz przydatna gdyby ją w odpowiednim miejscu zamontował lecz napewno niepowinno to być elektroniczne bo zaraz by się coś pierd***** powinien to być jakiś mechanizm i by było dobrze
Pomógł: 6 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2005 Posty: 404 Skąd: Tarnów, Małopolska
Wysłany: 02-03-2009, 10:14
W pewnej grze na Commodore c-64, bodaj "The Mario Brothers", hydraulik walczy z dinozaurami. Fajnie byłoby mieć takich hydraulików, w końcu nie wiadomo, kiedy zaatakują nas dinozaury...
_________________ Stosunek do broni określa dojrzałość człowieka.
GI Jane przechodzi "Hell Week" raz w miesiącu mój brat
Ciało zanurzane w wodzie po paru minutach wyśpiewa całą prawdę.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 02-03-2009, 14:54
Goljo napisał/a:
W pewnej grze a dokładnie "F.E.A.R." był taki patent na tak zwanej lutownicy mojm zdaniem rzecz przydatna gdyby ją w odpowiednim miejscu zamontował lecz napewno niepowinno to być elektroniczne bo zaraz by się coś pierd***** powinien to być jakiś mechanizm i by było dobrze
co ty pitolisz ja to w każdej grze mam taki licznik... no ale lipa bo elektroniczny wyświetla mi się w rogu na dole na czerwono
Wysłany: 11-03-2009, 12:14
Tak formalnie, to Amerykanie mają zamiar wprowadzić liczniki wystrzelonej amunicji do każdej broni (bezwładnościowy czujnik ukryty w chwycie), ale nie chodzi tutaj o wyświetlanie jej zapasu, a o kwestie logistyczne.
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Wysłany: 13-09-2009, 15:21
CAA wprowadziło nowy rodzaj urządzenia zliczającego liczbę oddanych strzałów Countashot, tym razem nie jest w magazynku (coś im z nim nie wychodzi, cały czas nie jest w sprzedaży), ale w postaci osobnego elektronicznego pudełka z wyświetlaczem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum