Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1315 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 13-12-2011, 04:33 wariaci w Polsce
Coś nie mogę spać i buszuje sobie po necie. Natknąłem się na taki kwiatek:
http://tzmpolska.org/spolecznosc.html
Po prawej stronie jest krótka notka, odezwa, nie wiem jak to nazwać:
Cytat:
Szukam chetnych do uczestnictwa w wykladach z chemii materialow wybuchowych i inzynierii saperskiej. Wyklady sa bezplatne organizowane raz w tygodniu w godzinach wieczornych ustalonych wczesniej przez zainteresowanych. Najwazniejsze w tym wszystkim jest to, ze wyklady jak i ksiazki o tematyce mat. wyb. sa JESZCZE w Polsce legalne wiec wypadaloby sie wolnoscia nacieszyc dopuki to mozliwe. Swiat zmierza do totalitaryzmowi i wg mnie nie jest to zadna wina domniemanych "terrorystow" bo ci najczesciej dzialaja w interesie CIA i wielkiego brata USA oraz tych co tak naprawde rzadza w USA. Wiadomo kto pociaga za sznurki ktorych koniec jest w Izraelu
Grubo. Myślałem, że tacy wariaci są głównie w USA - o ja naiwny ;) Mam nadzieje, że jacyś smutni panowie pojawiają się na takich spotkaniach.
Wklejam jako ciekawostkę - obawiam się, że takie amatorskie wybryki przypominające zalążek działalności terrorystycznej będą co raz częstsze. Jakoś wybitnie nikogo nie zszokował fakt istnienia prawicowej grupy przestępczo-terrorystycznej w Niemczech, kurz po Breiviku opadł, włosi sobie po ambasadach co jakiś czas ładunki wybuchowe przesyłają, to kiedy u nas coś wreszcie pierdyknie?
kogoś, kto pisze takie rzeczy jak pan w linku to powinno się izolować, ale ogólnie wiedza na ten temat jest ciągle ogólnie dostępna, wystarczy wejść na byle forum chemiczne i jedynym zabezpieczeniem przed świrami jest tam np. płatna rejestracja przez sms albo polecenie przez kogoś, kto na forum już siedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum