widzę ortolana z Krakowa. Chodzi mi o jakieś informacje o niej. Jak jest duża ? Jakie ciśnienie maksymalne wytwarza ? Ogólnie chciałbym się coś dowiedzieć na jej temat. Pytam się bo próbowałem coś zgooglować ale znalazłem tylko szczątkowe informacje.
Dzięki. Całkiem sporo informacji o tym co znajduje się w Ortolanie tj. sprężarek, agregatów prądotwórczych. Trochę informacji o ich współdziałaniu z komorą ORTOLAN. Ale niewiele na temat samej komory. Poza tym podziwiam to z jaką łatwością znajdujecie te informacje o przetargach hehe...
Pomógł: 9 razy Wiek: 36 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 632 Skąd: z nad wisły
Wysłany: 25-01-2010, 08:12
evangel napisał/a:
Dzięki. Całkiem sporo informacji o tym co znajduje się w Ortolanie tj. sprężarek, agregatów prądotwórczych. Trochę informacji o ich współdziałaniu z komorą ORTOLAN. Ale niewiele na temat samej komory. Poza tym podziwiam to z jaką łatwością znajdujecie te informacje o przetargach hehe...
Po prostu trzeba wiedzieć gdzie szukać
_________________ if the force does not mean we pass the argument to the argument of force
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum