Dopiero zaczynam przeglądać, ale wygląda na bardzo dobrą i merytoryczną stronkę.
Chyba z korzeniami polskimi, bo dużo zdjęć polskiej policji i w tekście o tworzeniu schematów pomieszczeń jest link do polskiej strony z programem do tworzenia planów pokojów
korzenie polskie? moim zdaniem nie... po prostu PR polskiej policji rozprzestrzenił się jak wsza na psie... reklama czyni cuda... zdjęcia panów policjantów z "koziej wólki" i tyle... bo najłatwiej na google znalezc
Możliwe... jest opis szkolenia chyba w jakiejś jednostce kanadyjskiej, czy duńskiej (zajączkują mi się te mundury)... Tym bardziej dziwi link do polskojęzycznej strony ;)
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 17 Maj 2009 Posty: 29 Skąd: Wrocław
Wysłany: 02-07-2010, 17:46
Foka, nie chcę zgrywać fachowca ale mam wrażenie, że strona ustawia się na języczną w oparciu o języczność komputera czy dostawcy usług sieciowych. Języków do wybrania 12, skrzynka kontaktowa w Holandii a adres .com. To chyba nie Polska jednak. Pozdrowienia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum