Wysłany: 07-02-2006, 12:13 Pokonywanie terenu zimą
Kolejny temat jaki chcialem zapoczatkowac, to pokonywanie terenu przy wykorzystaniu pokrywy snieznej.
Ilu z Was mialo stycznosc z takim poruszaniem sie na nartach? Nie chodzi mi o zjazdy ze stoku, po uprzednim wjechaniu na niego wyciagiem.
Nie chodzi mi tez o bujanie sie na biegoweczkach w dresiku.
Pytam o to czy ktos z Was mial stycznosc z poruszaniem sie na nartach w pelnym oporzadzeniu i bronia. Jesli tak, to opiszcie tutaj swoje wrazenia.
Pozdrawiam
Pele76
almsherfa [Usunięty]
Wysłany: 10-02-2006, 17:32
A i owszem miałem tą przyjemność, i polecam wszystkim fanom sportów ekstremalnych.
Myślę, że zanim zacznie się dyskusje o działaniu w zimie w pierwszej kolejności trzeba porozmawiać o umiejętnościach podstawowych i minimum sprzętu potrzebnego do efektywnego działania.
Pele76 [Usunięty]
Wysłany: 10-02-2006, 19:00
Wiec panie almsherfa podziel sie swoja wiedza na ten temat, znam Cie osobiscie, wiec wiem ze nie bedziesz sciemnial co do swoich doswiadczen, bo wiem ze je masz, i wiem nawet gdzie je zdobywales po raz pierwszy heheheeee
Moze wrzucisz tutaj jakies fotki sprzetu? Masz go przeciez w magazynie, wiec nie ma problemu ze zrobieniem fotek.
Pozdrawiam!
almsherfa [Usunięty]
Wysłany: 10-02-2006, 19:10
Ale słodzisz chyba pierwszy raz w życiu:) Zdjęcia to z tego co widziałem to Ty masz więc może później jak wyjdzie w rozmowie to wrzucisz, a co do działeń na nartach to długa dysputa, bardzo ciekawa więc zaczne od następnego posta
Fryzjer [Usunięty]
Wysłany: 13-03-2006, 16:33 jak widzę
zima się kończy i pokonywanie terenu skończyło sie na zapowiedziach .....szkoda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum