Pomógł: 1 raz Wiek: 92 Dołączył: 05 Lut 2011 Posty: 156 Skąd: 100 milowy las
Wysłany: 01-12-2011, 00:16 SERE
Witam,
Chce przejść szkolenie SERE w cywilu(z tego co wiem nawet będąc w czynnej ciężko sie na to załapać), od jakiegos czasu szukam firm robiących takowe szkolenie dla cywili.
Znalazlem:
Moje pytanie: Czy ktoś może mi zarekomendować którąś z tych firm, bądź inną robiącą tego typu szkolenia. Chodzi mi o to zeby nauczyc sie czegos konkretnego, nie wyrzucic pieniędzy w błoto, i (niestety) dostac za to papier.
Pozdrawiam
_________________ "Stajesz się kimś tylko w starciu z tym, co stawia ci opór." - Antoine de Saint-Exupéry
Papier? Po co Ci to. Bedzie traktowany jak zwykły papier bez rekomendacji gdziekolwiek. Resortowo nie potrzebny dokument. Jedynie szkolenie dla Ciebie i nikigo wiecej. Plusów sobie tym nie nabijesz za duzo w "firmach".
Pomógł: 1 raz Wiek: 92 Dołączył: 05 Lut 2011 Posty: 156 Skąd: 100 milowy las
Wysłany: 01-12-2011, 11:37
bugiat napisał/a:
Papier? Po co Ci to. Bedzie traktowany jak zwykły papier bez rekomendacji gdziekolwiek. Resortowo nie potrzebny dokument. Jedynie szkolenie dla Ciebie i nikigo wiecej. Plusów sobie tym nie nabijesz za duzo w "firmach".
Witam
Tak wiem, ale...samo uczestnictwo w tym jest dla mnei wazne. Gdziekolwiek bym nie poszedl to troche kosztuje, a wywalic 1000 w błoto to nie sztuka. Napisalem o papierze, neiktore są akceprowane pzrez armie a inne traktowane dak jak napisales...
Pozdrawiam
_________________ "Stajesz się kimś tylko w starciu z tym, co stawia ci opór." - Antoine de Saint-Exupéry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum