Fotki małe niestety, ale jakiś nowy mundur - ktoś rozpoznaje może co to za wzór?
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
O dzięki za lepsze fotki - jak pisałem swojego posta, zajrzałem też na www KGP ale albo je przegapiłem albo ich tam jeszcze nie było.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Czesto wrzucaja zdjecia do pobrania lub filmy z realizacji po jakims czasie. Zdarza sie ze masz sam tekst rano a popoludniu i filmy i zdjecia. Kamuflaz widze pierwszy raz. Pozyjemy zobaczymy.
A gdzie ten kamuflaż ma się wg Was sprawdzać? W zarzyganej windzie czy na obdrapanej klatce? Ma tyle samego wspólnego z kamuflowaniem co miał plamiak - ma jednoznacznie pokazywać "Nie jesteśmy z drogówki, jesteśmy 'specjalną' policją, bójcie się nas". I nic więcej. To jest roboczy mundur policyjny, a nie wojskowy kamuflaż.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 14-01-2009, 16:27
e no plamiak na jakimś gruzowisku to się sprawdzał.
Ale generalnie jest tak jak mówi Foczasty. Po co mają się chować oni nie muszą
z kamo dla ABW też nie za wiele ma wspólnego, po prostu ktoś się nudził i wymyślił takie ciapki.
A nie jest to aby wzór plamek z AT1 tylko na "ciemno-zielono"?
Pozdr
Robal2pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum