Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 581 Skąd: z samego dna
Wysłany: 23-10-2009, 16:32
Szturm iście boski, normalnie każdy teraz będzie chciał być odbitym z rąk podłych ludzi przez taki TEAM
To nie mogło się potoczyć inaczej. Sukces był wypisany złotymi literami.
No patrząc na minutę filmu który streszcza całe ćwiczenia to po prostu nic tylko zająć się zawodowo tylko samolotami i ich odbijaniem.A wschodnie standardy jeszcze długo zostaną nie pojęte dla niektórych speców z zachodu.Ale ogólnie ponoć ćwiczenia ok
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Wrz 2005 Posty: 32 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-11-2009, 14:19
Majac na uwadze to jak zaprezentowali sie na tych warsztatach od strony strzeleckiej i taktycznej polscy "specjalisci", to lepiej byloby wogole w nich nie brac udzialu i nie osmieszac sie do konca. Bledy na szczeblu kursu zerowego. Wiele grup ASG widzialem lepiej zorientowanych w temacie, co mnie szczegolnie zdziwilo.
Nie mam teraz czasu, ale zrobie w niedlugim czasie analize tych cwiczen i przedstawie ja szerzej - zastanawiam sie tylko w jakim trybie to zrobic. Lektura bedzie bardzo interesujaca, bo to cos niebywalego ;)
Pozdrawiam.
Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 581 Skąd: z samego dna
Wysłany: 04-11-2009, 21:22
Cytat:
Nie mam teraz czasu, ale zrobie w niedlugim czasie analize tych cwiczen i przedstawie ja szerzej - zastanawiam sie tylko w jakim trybie to zrobic.
...ale po co?
...Są szlaki, którymi się nie chodzi; są armie, których się nie atakuje; ... na których się nie walczy; są też rozkazy władcy, których się nie wykonuje. ... są też idiotyczne pokazy, których nie warto analizować
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Wrz 2005 Posty: 32 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-11-2009, 21:43
Prawda SWAT, z tym stanem etatowym to co najwyzej szturm na kiosk ruchu albo koparke.
Z tym wyszkoleniem (zaprezentowanym ostatnio - juz o tym legendy kraza na wschodzie) to moga zrobic autobus co najwyzej z klockow lego.
Usiade do tej komedii wkrotce, jak tylko zlapie czas po obronie hab.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum