Wysłany: 30-04-2009, 07:25 Testy fizyczne do pododdziałów AT
Planuję sporządzić dokument zawierający informację dotyczące naboru do mojego zespołu. Zestaw testów, rozmowy, psychol. Ma to być oficjalne pismo zatwierdzone przez "górę".
Czy powinienem w nim podawać dolne limity w każdej konkurencji czy nie . Wiem że odchodzi się od tego tylko nie wiem czy oficjalnie? Proszę o zdanie? W szczególności doświadczonych szkoleniowców a być może kogoś kto coś takiego juz robił. Dziękuje.
Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 258 Skąd: piaseczno
Wysłany: 01-05-2009, 20:52
równie dobrze możesz powiedzieć, że nie podajesz, bo interesują Cie tylko maksymalne osiągnięcia kandydatów...:)
poza tym-komuś może brakować niewiele do minimum, a z innych "konkurencji" będzie miał niezłe wyniki i co wtedy??
Wiem że wszyscy maja dolne limity i że tez powinienem je podać i tak zrobię tylko ktoś niedawno powiedział że odchodzi sie od sprawdzianów fizycznych bo to nie oddaje kandydata i ze motoryczność mozna poprawić A to naprawdę poważny facet i profesor w dziedzinie AT
Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 258 Skąd: piaseczno
Wysłany: 01-05-2009, 21:54
bugiat napisał/a:
Wiem że wszyscy maja dolne limity i że tez powinienem je podać i tak zrobię tylko ktoś niedawno powiedział że odchodzi sie od sprawdzianów fizycznych bo to nie oddaje kandydata i ze motoryczność mozna poprawić A to naprawdę poważny facet i profesor w dziedzinie AT
nie da się niezgodzić...tym bardziej, że do AT idą raczej ludzie, którzy kiedyś coś mieli z treningiem wspólnego, więc poprawienie sprawności fizycznej nie jest dla nich problemem...
poza tym-skoro fizyka mimo wszystko potrzebna jest do pracy, to każdy dba przynajmniej o podstawy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum