ale niestety nie mogłem tam napisac odpowiedzi.
Jestem tutaj nowy i prosze o wyrozumialosc
Otoz szukam filmow z akcji polskich AT, takie jak podają w wiadomościach itp...
Jak SPAT albo inna AT wbija sie i krzyczy i obezwładnia! Bardzo mi na tym zalezy!!
Albo jak np. chłopaki Rutkowskiego obezwladniają itp...
Napewno wiecie o co chodzi bo siedzicie w tym temacie, a mnie troche interesują te tematy AT
Poszukaj na forum w wyszukiwarce to sporo powinnienes znalezc. Zastanawiam sie tylko po co ci akcje rutkowskiego? Jego ludzie nie maja nic wspolnego z at. No chyba,ze stare plamiaki i helmy.Ich dzialanie na atrapach broni jest conajmniej smieszne. Nie daj sie zmylic
_________________ "W walce na miecze największą sztuką Samuraja jest wiedzieć, kiedy nie dobywać miecza." - Musashi Miyamoto specnazlodz.pl
Atrapy to nic. Najlepsze są ich petardy ze sklepu
Dużo się mówi ze ludzie Rutkowskiego to amatorzy i używają replik, ale to by było z ich strony bardzo głupie, bo niby, co zrobią jak ktoś zacznie strzelać? Będą celować mu kulkami w oczy?. Z drugiej strony sam Rutkowski wypowiadał się kiedyś ze zatrudnia byłych AT i w końcu nie wiadomo jak to jest naprawdę
S.W.A.T [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2006, 21:16
Gubor jak pisalem to szukalem, ale w 1 z topiców linki padły, a w nastepnym nie mam jak odpowiedziec bo nie mam dostępu...
Mój brat był na akcji razem z Rutkowskim.
Chłopaki którzy dla niego pracują są naprawde w porządku,
i naprawde znają sie na swojej robocie. Paru z nich poznałem osobiście.
Faktycznie też słyszałem, że część z nich to byli ATcy.
Ile w tym prawdy to nie wiem.
Nie zmienia to faktu, że cała ich robota idzie na jedno nazwisko
a za udaną akcję dostają czasem NAWET po 50 zł premii,
przy czym naprawde narażają sie jak cholera.
Nie mam o tym panu dobrego zdania, więc już nic nie mówie.
Pozdrawiam.
_________________ "Mundur daje szacunek, broń-władze"
Remigiusz Weber po powrocie z monopolowego;]
Dobra chcecie to Wam powiem. U rutkowskiego nie pracuja zadni kolesie z at i nikt z polski nawet sie nie staral z nim pracowac za duzy rozglos kolo robi wokol siebie poza tym zaden ateciak nie poszedlby na taki numer zeby nielegalnie pod okiem kamer wywalac drzwi z buta. na poczatku poszla fama bo biegaja w plamiakach. maja bron krotka taka jaka rutkowski reklamuje w angorze (na kulki lub srut) a bron dluga to repliki (napewno nie jest to bron bojowa). chlopaki od rutkowskiego nie maja zielonego pojecia o robocie, w ktora sie bawia (chodzi mi o tych w plamiakach). ogladajac detektywa zauwazylem jak kilkakrotnie stworzyli zagrozenie dla osob postronnych, jak nieumiejetnie pracowali bronia (przy broni bojowej w przypadku strzelaniny sami by sie postrzelili nawzajem). poza tym programy w tvn sa dobrze wyselekcjonowane i pokazuja tylko sprawy udane. a co np ze sprawa kiedy obcieto porwanemu palec u reki? jest wiele takich tematow jednak nie podam szczegolow bo nie mam w tym interesu a nie chce rutkowskiemu i sobie bruzdzic. na zakonczenie: wszelkie dzialania rutka to sciema a jego ludzie w plamiakach to zwykli ochroniarze (nawet nie wiem czy maja licencje) jednak facet zarabia na tym duza kase i za to go podziwiam.
Ile razy jeszcze będziesz pytał o filmy? Myślisz, że ludzie tutaj mają altzhaimera i trzeba codziennie im sie przypominać... Stopczyk na pewno Cię już zapamiętał...
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum