Z video google tyż mozna ściągać - najperw pobieramy odpowiedni programik - link do niego znajduje sie na prawo od okienka z filmem. Uruchamiamy program a on sciąga nam filmik.
_________________ Legio Patria Nostra
hEx [Usunięty]
Wysłany: 21-03-2006, 22:04
"Only the strongest will survive.
Lead me to heaven will we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all"
Pomógł: 4 razy Wiek: 12 Dołączył: 30 Gru 2005 Posty: 905 Skąd: daleko od ukochanej
Wysłany: 21-02-2007, 20:47
Zgedi napisał/a:
tomson napisał/a:
z video google niemorzna sciagac
Jak nie jak tak .To jest kompilacja Revage'a i niedawno byla na Mphotos takze trza tylko poszukac
To ktoś jeszcze pamięta o tym ? tyle osób już go wystawiło i pisało że to ich kompilacja że nawet przestałem "narzekać".
Hell, wpisz na youtube "Little Bird"
_________________ "When the hour of crysis finally arrives, remember that 40 selected men can shake the world..."
Yasotay
michael [Usunięty]
Wysłany: 13-05-2007, 14:03
bakobrody napisał/a:
Pytanie do obcykanych w temacie. Mniej wiecej 1:30 min na tym filmiku, koles ktory skacze z balkonu, czy to jest skok McLauda?
Przez niektórych nazywany "skokiem na żyda".
Wymierzony odcinek liny, rozpędzasz/wybijasz się z dachu, skaczesz "od budynku", w locie zwrot o 180 st i wahadłem wpadasz do pomieszczenia.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
- możesz ich wziąć kilka/kilkanaście razy więcej niż metalowych
- metalowe na co bardziej przypakowanych mogą się nie zapiąć
- metalowe mają ogniwa z łańcucha które mogą zostać rozerwane prościej niż w przypadku opasek (tak mi się wydaje przynajmniej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum