Pomógł: 12 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Kwi 2005 Posty: 1055 Skąd: Kraków
Wysłany: 04-01-2009, 18:44
Kangur napisał/a:
Dziennikarze są od sprzedawania gazet
O rany, to rozumiem, że Ci goście wręczający Ci na skrzyżowaniach "Wyborczą" co rano lub rozdający w miejscach publicznych darmowe gazety to są "dziennikarze"? Tak z ciekawości, a czym zajmują się Twoim zdaniem wydawcy?
tauzen napisał/a:
MON oficjalnie nigdy nie potwierdzi udziału w jakiejkolwiek operacji utajnionej jednostki przed rozpoczeciem operacji lub w jej trakcie. Do wiadomości publicznej poda tylko te wiadomosci ktore nie zagroża operacji
Chłopie, w jakim kraju Tobie się wydaje, że żyjesz? GROM-em od dawna gra się polityczne, zacząwszy od jego byłych dowódców przez polityków. Fakt, komiczne jest w tym wszystkim, że najmniej gra jednostką ten znienawidzony... Sztab Generalny ;)
O rany, to rozumiem, że Ci goście wręczający Ci na skrzyżowaniach "Wyborczą" co rano lub rozdający w miejscach publicznych darmowe gazety to są "dziennikarze"?
A czy Kangur napisał, że tylko dziennikarze są od sprzedawania gazet? Bo jeśli nie, to nie każdy kto sprzedaje gazetę musi być dziennikarzem.
Poza tym myślę, że wiesz o co mu chodziło, tylko tym razem z sarkazmem trochę nie trafiłeś
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pozwól mi być czasem debilem, co? Po cholerę mi to forum jak bym miał myśleć cały czas nad tym co pisze. YouTube by można było zamknąć jak by ludzie myśleli.
Dobra, zamykam ten wątek, Grom nigdzie nie jedzie, wszystko jest tajne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum