Jak tak czytam wasze posty to się zastanawiam jakie wy macie doświadczenie w działaniach mających na celu zatrzymanie osób szczególnie niebezpiecznych lub odbijaniu zakładników.
Bo mam takie podejrzenie że jedynie macie pojęcie o prowadzeniu działań AT w grach typu SWAT4 lub ewentualnie CS.
Pozatym wasze uwagi na temat taktyki działania jednostki FENIKS SG są bardzo śmieszne pozatym skoro jak ktoś mądrze stwierdził że są to pokazy i nie zawsze są tam pokazane rzeczy które się tak w rzeczywistości robi.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 22-09-2006, 20:14
Cytat:
macie pojęcie o prowadzeniu działań AT w grach typu SWAT4
o kuwa !! to wyszła 4 częśc swata ? czemu nikt nie meldował ?
DINO [Usunięty]
Wysłany: 22-09-2006, 21:46
broken_arrow napisał/a:
o kuwa !! to wyszła 4 częśc swata ? czemu nikt nie meldował ?
Napisałem SWAT4 i to mogła być pomyłka skoro jeszcze nie wyszła taka część to sory ale chodziło mi bardziej o wiedzę opartą na grach dla gówniarzy i podniecanie się takimi debilnymi grami i taktyką jaka jest tam zawarta.
Dino, tutaj akurat fascynaci CS stanowią mniejszość, aczkolwiek ten wątek też zaczyna mnie nudzić. generalnie jak widze jakokolwiek analize jakichkolwiek fotek pod mikroskopem to mnie nosi, watek zamkne bo wiecej spekulacji niz merytoryki.
Pomógł: 23 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Cze 2005 Posty: 476 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-09-2006, 21:02
Biada nam, a chwała Allachowi jeśli nasze siły specjalne na pokazach publicznych i filmach kręconych dla telewizji pokazywaliby prawidłowe procedury i taktykę. Przecież nigdy nie wiadomo, kto tego ogląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum