I dwie fotki , jeśli ktoś nie chce klikać na linki
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Impreza istotnie była kapitalna, no ale wurstu i polewania nie było...Kangur, zlot będzie tegoroczny ? I odpowiedź odmowana nie wchodzi w grę
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Ostatnio zmieniony przez Robal2pl 02-02-2007, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Mów za siebe, ja dwa razy łynkąłem ostatnio
A ludzi trzeba zachecic np. tym ze kazdy ze zlotu wroci beema X5 np. [a na miejscu wreczyć matchboxy ]
Pozdr
Robal2pl
Rash [Usunięty]
Wysłany: 02-02-2007, 23:29
Ty...dziadek...a kto Ci kupi te matchboxy?
Ja będę na zlocie. Ale na litość boską...zapojkę chociaż kupmy...bo nie dam rady znowu pod kiełbasę. I niech **** nie opowiada znowu o pilarkach bo się tym razem na serio zadławię i będzie mnie musiał dmuchać i uciskać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum