Jaki to obiekt? Jaka jednostka jest na zdjeciu ... dla mnie wyglada jak jakis mega - osrodek szkoleniowy, ktory mozna modyfikowac i konfigurowac dowolnie.... z jakiego to jest kraju?
Co mnie urzeklo w tym filmie? A to w jaki fajny sposob dostali sie do wagonu kolejowego. Rozwalili cala rame okienna co nie jest takie proste. Pomysl z tym trapem tez fajny.
_________________ "W walce na miecze największą sztuką Samuraja jest wiedzieć, kiedy nie dobywać miecza." - Musashi Miyamoto specnazlodz.pl
Pomógł: 10 razy Wiek: 32 Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 147 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-03-2006, 16:43
Gubor napisał/a:
Co mnie urzeklo w tym filmie? A to w jaki fajny sposob dostali sie do wagonu kolejowego. Rozwalili cala rame okienna co nie jest takie proste. Pomysl z tym trapem tez fajny.
Obejrzalem caly filmik. Konkret formacja.Autobus tez blyskawicznie zrobili jednak jesli doszukiwac sie perfekcjonizmu to mogloby byc inne ustawienie operatorow tak aby nie celowali do siebie. Chociaz w tym przypadku szybkosc z jaka zrobili ten autobus zalatwia sprawe. W kazdym razie NIESAMOWITE!!
_________________ "W walce na miecze największą sztuką Samuraja jest wiedzieć, kiedy nie dobywać miecza." - Musashi Miyamoto specnazlodz.pl
Zgedi [Usunięty]
Wysłany: 07-03-2006, 19:41
Specnaz autobusy obrabia szybciej, ale tam to wogole jak malpy fruwaja
Niestety nie widzialem. Szkoda. Nalezy sobie jednak zdawac sprawe z tego, ze to trening i pewnie krecili to pare razy zanim wyszlo ok. Gdy autobus bedzie pelen ludzi to napewno tak szybko go nie opanuja. Nie chce byc zlosliwy ani nikomu nic ujac.
Zgedi [Usunięty]
Wysłany: 07-03-2006, 22:07
Specnaz wlasnie tak na dziko odbijal autobus gdzies w 94 roku...filmowane to bylo z daleka ale trwalo jakies 5 sekund,kupa dymu,szybki wjazd przez okna i po sprawie, nie na darmo sie cwiczy takie akcje...czasem tylko szybkoscia i agresja daje sie rozwiazac taka sytuacje mimo iz na pokazowce wyglada to smiesznie
Cwiczyc trzeba i tego nie kwestionuje jednoczesnie zgadzam sie z Toba, ze na tego typu obiektach nalezy wykonac szybkie i preyzyjne "cięcie". A masz moze ten filmik ze specnazem albo namiary na niego?
Zgedi [Usunięty]
Wysłany: 08-03-2006, 21:39
Niestety filmu juz nie mam a zaluje strasznie bo byl swietny.W calosci poswiecony rosyjskim technikom CQB, do dzis nie zapomne jak pokazywali poruszanie sie po pokojach z PK i rozne dziwactwa...teraz juz chyab go nie znajdzies ale jak pomietam to tytul fonetycznie brzmial jakos tak "Spetsnaz bliskije opjeracje" z tym ze tytuł był po rusku wiec tym ciezej znalezc, ale probowac warto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum