ok dzięki ;)
sprzedawczyni powiedziała ze to sznurek jutowy;P
A tak apropo skąd mogę wziąść taki worek? bo mam problem bylem w sklepie z warzywami(mam tam znajomego) to ma tylko sztuczne, bylem w ogrodniczym tez nie maja to w koncu udalo mi sie odastac z poczty 2 worki ale one sa z tworzywa sztucznego wiec leza w spirzarce ;P
Znaczy sznurek konopny można nazwać jutowym. Ale juta to tkanina z takiego sznurka, którą możesz pociąć w paski. Ja kiedyś kupowałem jutę na allegro na metry. Ale jak coś, to ja mam kilka dużych worków jutowych (powinny starczyć na całe ghillie - kiedyś kupiłem duży zapas i połowa mi została), mogę odsprzedać. Wieczorem zejdę do piwnicy i sprawdzę ile ich jest i jaką mają dokładnie wielkość.
Hehe, spokojnie Panowie Nie znalazłem worów w piwnicy, co oznacza że leżą one gdzieś u mnie w pokoju - a to już cięższa sprawa żeby je odnaleźć Jak dobrze pamiętam to zostało ich z 5 sztuk, są duże. Ale jutro je znajdę to podam dokładne wymiary i jakieś fotki.
[ Dodano: 01-12-2008, 22:42 ]
Ok, znalazłem. Mam jeszcze 7 worków. Wielkość około 40x60cm, czyli po rozcięciu dwóch boków każdy worek to 40x120cm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum