Witam.
Czy posiada ktoś np.w formacie pdf, taki "niezbędnik" strzelca wyborowego/snajpera jak ten podany w linku:
sniper data book ?
Proszę o PW lub ewentualnie wysłanie na e-mail
PS.Może ktoś posiada wiedzę,gdzie coś takiego można ściągnąć z sieci
Z góry dzięki.
Jeśli sam znajdę,dam znać innym zainteresowanym.
To jest na końcu każdego FM'a o strzelaniu - a FMy są do ściągnięcia z netu chyba wszystkie, albo na pewno wszystkie - w załącznikach masz wzór na końcu.
A sama książeczka też do kupienia za parę dolców z USA.
Mam FM 23-10,ale mi bardziej chodzi o taką właśnie książeczkę,aby można było ją sobie wydrukować w takiej postaci,jak na załączonym obrazku.
Tak,same tabele odległości w Stanach kosztują parę duli,ale te książeczki już chodzą po 20-40$,a ściąganie jednej sztuki...to lekka przesada.
Dziękuję za zainteresowanie.
A pewnie,że można,ale kto pyta nie błądzi(wiem "pyta" to brzydkie słowo).
Człowiek czasem się napracuje,a drugi go oświeci:po co to robiłeś,ja mam to w formacie pdf / wiem skąd można ściągnąć...
POZDRO600!
Pomógł: 3 razy Wiek: 29 Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 17 Skąd: z betonowego lasu
Wysłany: 05-09-2011, 15:10
witam
mam tabele stosowane na polskiem kursie strzelcow wyborowych oraz prezentacje tam stosowane do nauki o amunicji,strzelaniu itd.wsrod nich jest FM 1-3B US Marines i the ultimate sniper oraz podrecznik SWD.
jest tego ze 160 mb.
jak ktos chce to maila na priv co go interesuje.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum