Zapomnialem ze tylko wy macie pojecie bo kazdy nowy to przecierz 15 latek grajacy w black hawk-a
myslalem ze bedzie mozna pogadac i wysnuc jakie wnioski a nie kazdy z was sie nadymie i powiennie co on wie no ale trudno.
racja bez flagi jestes traktowany jak najemnik ale ja wole byc tak traktowany tak niz zginac bo mialem kawalek nie zakamuflowanej szmatki na rekawie.
[ Dodano: 28-11-2006, 05:54 ]
Zapomnialem ze w czasie szkolenia nauczyli was tyllko wykonywac polecenia i wycieli chirurgicznie iniciatywe i wlasne zdanie.
szkoda ze nie umiecie troche sie wyluzowac i pomyslec wyzej niz kpr. ale to juz wasz problem.
no tak bo walczycie tylko na bagnety i wszelkie inne opcje uwazacie za szczeniacki no oki rozumiem.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Lip 2006 Posty: 2017 Skąd: Polska
Wysłany: 28-11-2006, 09:51
Cytat:
racja bez flagi jestes traktowany jak najemnik ale ja wole byc tak traktowany tak niz zginac bo mialem kawalek nie zakamuflowanej szmatki na rekawie.
No to jesteś smieszny i jedyna poważna operacja w której brałeś udział to akcja liść na jesień.
skoro wolisz być traktowany jak najemnik bez żadnych praw to Twoja sprawa. są różne objawy masohizmu.
Cytat:
Zapomnialem ze w czasie szkolenia nauczyli was tyllko wykonywac polecenia i wycieli chirurgicznie iniciatywe i wlasne zdanie.
szkoda ze nie umiecie troche sie wyluzowac i pomyslec wyzej niz kpr. ale to juz wasz problem.
no tak bo walczycie tylko na bagnety i wszelkie inne opcje uwazacie za szczeniacki no oki rozumiem.
no widzisz ale tym się różnimy że my przynajmniej byliśmy i jesteśmy wyszkoleni.
I ty chcesz z nami rozmawiać ? ... powodzenia
zamykam ten watek dla bezpieczenstwa Forumowiczow. Za duzo tematow, zbyt szeroko, wszystko pomieszane, Autor nie sprecyzowal pytania.
Wybacz, ale to pytanie "jakl byscie zorganizowali misje za liniami wroga" to troche scenariusz z Suworowa... ja juz myslalem ze odkad jestesmy w systemie brygadowym (Stopczyk wiem ze powinno sie pisac Kampfgruppe X (X=nazwisko dowodcy) ale czasu sie zmienily) to nie ma czegos takiego jak "linia wroga".... a monitorowanie nastrojow spolecznych ....wybacz ale to mi sie kojazy z zadaniem z II roku rozpoznania w szkole oficerskiej w Magnitogorsku.... brakuje jeszcze tylko przejscia do agitacji walczacych o wyzwolenie klas robotniczych....
Dobra, dla mnie bylo to conajmniej niejasne. Jak chcesz polemizowac, prosze bardzo ale konkretny temat:
"Grupa X ma wykonac zadanie Y w terenie Z."
Chociaz nawet to jest zbyt obszerne.....poczytaj troche forum, zobacz jakie tematy juz byly poruszane.
Acha, i jeszcze uwaga - prosze wszystkich Forumowiczow o unikanie tematow typu:
"jaka bron byscie wybrali"
Na stanie jest tylko AK PK RPG i WITS albo MP5 GLOCK SAKO dla sprzeciazy: M16/M4 Minimi FN MAG. Innych broni z encyklopedi typu "bron strzelecka lat 80-tych" nie ma i nie bedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum