Ja znam jedną pułapkę a mianowicie, kopiesz dół przykrywasz lekkimi deskami i przysypujesz liśćmi. Czy możecie podać jak się robi inne pułapki (oczywiście chodzi mi o bardziej skomplikowane) bo, naprawdę nie znam takich pułapek. Bardzo bym was prosił o podanie swoich propozycji!
Zaraz przyjdzie Kangur i Ci opowie o wysoko wyspecjalizowanej pułapce o nazwie M18A1 i zamknie temat
Nie wiem do czego Ci te pułapki potrzebne ale żeby nie było offtopicznie to VC robił mały dołek z zaostrzonymi bambusami na dnie, wysmarowanymi ludzkimi odchodami i maskował to. Skutek poraniona noga/stopa i zakażenie.
T0m1 ten zlew to zły pomysł bo kurna ja mam pod nim poza armaturą i hydraulika jeszcze całą chemie domową :D to już teraz wygląda groźnie a co dopiero....
Thor_ wez to co masz pod zlewem a ja wezme zawartosc mojego kosza kolo pralki ;)
Ale zrobimy pulapke
_________________ Have a character instead of being character.
Holmes [Usunięty]
Wysłany: 03-04-2007, 16:40
a) założyć forum o tematyce militarnej
b) poczekać aż ktoś zapyta o pułapki
c) opisać ze szczegółami jak taką jedną zmontować
I pułapka jak ta lala. Przy odrobinie pecha można wpaść w nią samemu.
Dzik [Usunięty]
Wysłany: 03-04-2007, 17:14
http://www.woloszanski.pl...zka,0,38,7.html osobiście nie czytałem tej książki tylko ją w empiku przeglądałem ale na pewno znajdziesz tam kilka ciekawostek na temat pułapek. Może ktoś coś więcej może o tej książce napisać, może ktoś już ją czytał?
grey [Usunięty]
Wysłany: 03-04-2007, 18:16
Czemu nie chcecie mu pomóc? Kilka porad.
- Słoń może się nabrać tylko na Bardzo Pomysłową Pułapkę (i Bardzo Dużą).
- Jeżeli wybierasz się sprawdzić, czy Słoń złapał się do twojej pułapki, weź ze sobą sznurek, żeby mieć go jak przyprowadzić do domu.
- Bardzo Mądry Rozum potrafiłby złapać Słonia, jeśli tylko zdołałby obmyślić Bardzo Pomysłową Pułapkę.
- Jeśli zdaje ci się, że w pułapkę złapał się Słoń , zastanów się, czy to nie jest przypadkiem Miś z pustym garnkiem na łebku.
852 dzień eksperymentu, 4 Maj 2007. Forumowicze zaczynają przejawiać znaki inicjatywy oddolnej w krytycznej ocenie postów. Należy zwiększyć dawkę wiadomości podprogowych na Specops FM. Kontynuuje obserwacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum