Po długim goooglowaniu nie mogłem nic znaleźć na temat tego maskałatu i maskowania(podobne trochę do duńskiego kamo), oprucz iformacii o "partiazie".
Katalog firmy SPOSN też nie jest aktywny. Gdybyście natkneli się na jakieś informacje, zdjęcia, aktualne linki lub cokolwiek więcej niż w opisie na allegro to proszę tu zamieszczać.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez nol 10-01-2007, 00:49, w całości zmieniany 1 raz
Katalog SPOSN:
http://sposn.com/index1.htm
Na stronie są odnośniki do sposn.ru (ale nie działa). Na stronie są fotki różnych uniformów, plecaków i innych, nie wiem jakie są zawarte informacje. Dorastałem w czasach McDonalda i Walta Disneya, a nie barów mlecznych, "wilka i zająca".
Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 41 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 10-01-2007, 00:47
Nie, szukałem SPOSN, tyko w temacie zrobiłem literówkę SPONS.
Katakog otworzył mi się dopiero za którymś razem. Niestety nie ma tam tego nowego kamulażu, ani żadnych zdjeć (tyko Partizana). Sprzedający na allegro też nic nie odpowiedział na moje pytania.
Może dopiero testują w terenie, datego cicho szaaaaaaaa?!
Jeśli tak to było by dziwne, że ten maskałat znalazł się w Polsce i to na allegro (zaznaczam, że nie jestem zwoleniikiem teorii spiskowych)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum