Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 258 Skąd: piaseczno
Wysłany: 03-06-2009, 08:05
bugiat napisał/a:
Robal daj sobie spokój z PAJACAMI bo w dupie byli i gówno widzieli najwyrazniej
przynajmniej byłem i widziałem a nie tylko potrafię o tym ładnie opowiadać
ale trochę zeszliśmy z tematu, chyba, że zaczynamy gadkę o szkoleniu nt. "jak zbadać stan pacjenta per rectum"
pozdr.
Nie zaleznie od tego kto ma racje, widac że na tym forum jest sporo ludzi którzy przy jakiejkolwiek krytyce (czy konstruktywnej i zasłużonej czy tez nie) bronią zaciekle swoich autorytetów. I nie chodzi mi tu o Robala, Jacka 282 bo wstosunku do nich wiem że są blisko pewnych osób i mogą coś na ten temat powiedzieć.
Przypomina mi to jak kiedyś ktoś chciał coś skrytykować dany element kamizelki MKT-3 produkowanej przez Specops. Nie zaleznie czy miał racje czy nie odrazu został wyzwany przez wiernych wyznawców forum że jest cwelopedałem i się nie zna
Wiek: 34 Dołączył: 30 Maj 2008 Posty: 258 Skąd: piaseczno
Wysłany: 03-06-2009, 19:55
koala napisał/a:
Nie zaleznie od tego kto ma racje, widac że na tym forum jest sporo ludzi którzy przy jakiejkolwiek krytyce (czy konstruktywnej i zasłużonej czy tez nie) bronią zaciekle swoich autorytetów. I nie chodzi mi tu o Robala, Jacka 282 bo wstosunku do nich wiem że są blisko pewnych osób i mogą coś na ten temat powiedzieć.
Przypomina mi to jak kiedyś ktoś chciał coś skrytykować dany element kamizelki MKT-3 produkowanej przez Specops. Nie zaleznie czy miał racje czy nie odrazu został wyzwany przez wiernych wyznawców forum że jest cwelopedałem i się nie zna
prawda.
ciągle mnie jednak zastanawia to, że nikt nigdy nie zapyta "czemu tak myślisz" tylko, że-"jesteś cwelopedałem" jak to dobrze ująłeś
szczerze mówiąc-podejrzewam, że niektórych takie gadanie nie wzrusza (np. mnie)
Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 690 Skąd: z nad wisły
Wysłany: 03-06-2009, 20:45
koala napisał/a:
Na każdym forum są osoby na których temat ni wolno wypowiadać się krytycznie bo zaraz się jest zwyzywanym i oplutym.
Myślę że po prosty część ludzi wieczorami przed zaśnięciem dokonuje tzw. "Combat Jack" nad ich zdjęciami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum