Jak obecnie to wygląda ponieważ odnoszę wrażenie że nasze wojsko szykuje sobie niezły pasztet. Zlikwidowano WAM jest to pewne ponieważ pozostał tylko wydział "wojskowo"-lekarski
który z wojskiem to za wiele wspólnego to nie ma, ratownicy medyczni nie wiem czy są gdzieś szkoleni, na potrzeby wojska napewno są szkoleni sms-si w Łodzi ale po jest raptem szkolenie z zakresu pierwszej pomocy z przygotowaniem do oglądania brutalnych medycznych widoków na wrzesień tego roku w wojsku według danych z mojego WKU w WP było 200 wolnych wakatów dla lekarzy. Czyżby groził brak służby medycznej w wojsku?
Polecam www.nfow.pl , dzial Zdrowie. Tam znajdziesz interesujace Cie informacje co , jak i dlaczego jest tak zle. Mam nadzieje, ze reklamowanie innego forum ujdzie mi na sucho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum