z tego co sie orientuje jest tu na forum szef sklepu paremedyk wiec chyba bedzie najbardziej kompetetna osoba ktora wypowie sie na temat referencji
_________________ SKANDAL !!!
paramedyk [Usunięty]
Wysłany: 10-07-2009, 23:25
ponieważ zostałem wezwany do tablicy...
Nie ładnie dobrze pisać o samym sobie wieć skupię się tylko i wyłącznie na faktach.
PARAMEDYK prowadzi kursy ratownictwa taktycznego (czerwona taktyka) od kwietnia tego roku, więc jesteśmy "młodą" firmą w tej dziedzinie.
Nasi instruktorzy to doświadczeni (nie tylko w kraju) ratownicy medyczni sił specjalnych.
Pozoranci (na każdym kursie mamy swoich pozorantów wykorzystywanych do niektórych specyficznych pozoracji) to ogólnie mówiąc funkcjonariusze różnych służb.
Kursy ratownictwa taktycznego, przeznaczone są dla żołnierzy, operatorów jednostek specjalnych i wydziałów realizacyjnych Policji, Wojska, instytucji i agencji rządowych.
Nie organizujemy kursów dla "cywili".
Nasz program szkoleniowy został podzielony na dwa bloki (części): kurs podstawowy i zaawansowany.
Maksymalna liczba osób na kursie to 10-12 osób. Na taką grupę przypada 3-4 instruktorów i kilka osób z pozoracji i "obsługi"
Co do naszych dotychczasowych "klinetów" - nie chciałbym pisać tutaj publicznie dla kogo robiliśmy szkolenia ponieważ nie wiem czy "klienci" chcieliby by tego.
Oczywiście posiadamy referencje wystawione po przeprowadzonych kursach które są dostępne w każdym momencie dla zainteresowanych na indywidualną prośbę.
Tyle faktów.
Na zakończenie mogę zdradzić że po wakacjach planujemy zorganizowanie warsztatów z czerwonej taktyki, prowadzonych przez speców z USA. Będą to elitarne zajęcia na które zaprosimy tylko wybrane osoby zajmujące się w swoich "firmach" ratownictwem medycznym.
Jeżeli ktoś myśli że powinien być na takie warsztaty zaproszony to proszę o info na maila
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum