chciałbym zrobić naszywkę taktyczną Ratownictwa Medycznego (coś takiego tylko że wersja "wojskowa" http://paramedyk.sklep.pl...zne-p-181.html)
tylko nie mogę znależć wzoru jak ktoś ma to niech wklei na forum lub wyślę mi na priva
Witam ja nasze na mundurze naszywkę taką jak poniżej a paramedyk porostu zobaczył ją w firmie która dla mnie robiła i zamówił okrojoną o napisy wersję i sprzedaje .
Wysłany: 04-03-2010, 12:30
witam,
potrzebuję naszywkę "tactical medic" jak ta powyżej ale nie może być odblaskowa tzn potrzebna haftowana.
Gdzie mogę zwrócić się po pomoc???
Pozdrawiam
Jeżeli chcieli byście zamówić haftowana naszywkę wzoru wstawionego przez MASĘ (cała nasza ekipa medykow takie nosi) to zapraszam na :
SOLARON
Firma nie pobiera opłat za wykonanie wzoru,a tym bardziej jeśli już taki istnieje nie będzie problemu.Robią szybko tanio i bardzo solidnie.
Więcej info na PW ułatwie kontakt z szefem i wspomnę żeby zrobił promocję.
[ Dodano: 15-04-2010, 17:26 ]
A tak wygląda naszywka Tactical Medic w wersji haftowanej,bardziej militarnej.
Ogólnie dostępna na Ebayu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum