Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1312 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 07-08-2011, 23:17 Kumpel z branży potrzebuje pomocy!
Witam wszystkich!
Ostatnio dostałem bardzo smutną wiadomość od mojego bardzo dobrego kolegi, który również jak wielu z was pracuje w resorcie i jest "specjalsem".
Kobieta, z którą dzieli życie i razem wychowują dwie śliczne córeczki musi jak najszybciej wykonać operacje, która uratuje jej życie. Beata ma nowotwór, który jest operowalny do 13cm, a jej rozrósł się do 10cm. Operacja jest tak droga, że nie są w stanie uzbierać całości kwoty sami, w tak krótkim czasie. Dla Rafała, Beaty i ich córek liczą się teraz właściwie dni.
Jakiekolwiek kwoty w tej sytuacji będą dla nich szansą na ratunek.
Pomoc finansową można wpłacać na konto :
11 1060 0076 0000 3110 0075 2757
Z dopiskiem: Kuźma Beata NA OPERACJE
Dziękuje w imieniu Rafała i Beaty!
PS. Rafał to mój bardzo dobry przyjaciel z jednej ze służb, którego poznałem jakiś czas temu na szkoleniu. To bardzo przyjacielski i pomocny facet, który jest ogromnym profesjonalistą w tym co robi. Po prostu poczuwam się w obowiązku żeby mu pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum