Mówię po prostu, że NIC by się nie stało, gdyby kibol zmarł na miejscu zdarzenia. W wyniku 11 strzałów ostrzegawczych w...kolano
Żadnych zamieszek, żadnego Rodneya Kinga, powtarzam, to nie LA ani Londyn. W Polsce jeszcze nikt nie bierze na celownik gliniarzy jak w US. .
Aha, a teraz wpisz w google: Słupsk i Przemek Czaja.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 260 Skąd: centrum
Wysłany: 14-09-2011, 12:34
Duszny
Cytat:
Czy waszym zdaniem, gdyby zniknęły kluby piłkarskie, osoby należące do społeczeństwa kiboli staliby się "wiernymi do śmierci" i oddanymi kibicami jazdy figurowej na lodzie i walczyli o to która para jest piękniejsza ? Osobiście wydaje mi się że to byłoby możliwe ;]
Oczywiście, że tak. Faktem jest, że w piłkarskim świecie wykształciła się pewna subkultura która rozpowszechnia postawy i agresywne zachowania. Ale burdy nie zdarzają się tylko na meczach piłki nożnej. Tam jest to tylko najbardziej widoczne.
Ostatnio niektóre sprawy to jest jakaś paranoja, kibole wydają wyrok jak Camorra, Pani poseł Kępa poświadcza za "Starucha". W takim razie niedługo bandy kiboli będą czuły się jeszcze bardziej pewne.
Ostatnio niektóre sprawy to jest jakaś paranoja, kibole wydają wyrok jak Camorra, Pani poseł Kępa poświadcza za "Starucha". W takim razie niedługo bandy kiboli będą czuły się jeszcze bardziej pewne.
co do STARUCHA... mój dziadek powiedział mi kiedyś coś takiego: cyt "Tomasz... czy to prawica, centrum czy lewica... wszyscy biorą po równo" co może przekonać głone nazwisko polityczne by mógł podpisać się pod petycją czy poswiadczeniem... KAASAAA!!! I taka jest prawda... Z racji mej pracy mam często do czynienia z tym politycznym "bajorem", więc co nieco wiem
_________________ BOŻE CHROŃ MNIE OD PRZYJACIÓŁ, Z WROGAMI SAM SOBIE PORADZĘ
Pomógł: 2 razy Wiek: 68 Dołączył: 07 Maj 2005 Posty: 267 Skąd: Polska
Wysłany: 22-10-2011, 15:25
@ Mack PL - maiłem to napisać..
Ja powiem jedno, jeśli jakaś grupa jest tak głupia lub silna, żeby ustawiać odstrzał policjanta to znaczy, ze cała masa gliniarzy która ma za zadanie naświetlać co większym bandytom co wolno a czego nie zaniedbała sprawę. Dostali cynę i mam nadzieję że na tą ekipę spadnie zajebisty shitstorm. Tak to do tej pory działało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum