Najnowszy RealPlayer ma możliwość ściągania streamingów video ze stron WWW :D
Wystarczy zainstalować playera i za każdym razem gdy na stronie pojawia się film, pojawia sie ikonka z możliwością zgrania. Z YT filmy sa zgrywane w formacie .flv, więc albo trzeba sobie skonwertować albo ściągnąć darmowego FLV Playera ;)
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Albo mieć stary dobry program
Ad. tego odtwarzania flv. Jak masz dobre kodeki (czytaj duzo filmów oglądasz) to flv można nawet w windows media gównie otwierać.
A ja mam takie ustrojstwo co się save2pc nazywa...wkleja się link, zaznacza jaki ma być format pliku i gotowe
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
jak można być głupim???? uwierzyłes w ten strzał???? po 1. sladu na kamizelce nie ma po pocisku... 2. Przyjrzyj się strzelcowi, nawet na milimetr mu ręka nie drgnęła
_________________ BOŻE CHROŃ MNIE OD PRZYJACIÓŁ, Z WROGAMI SAM SOBIE PORADZĘ
Pomógł: 1 raz Wiek: 92 Dołączył: 05 Lut 2011 Posty: 156 Skąd: 100 milowy las
Wysłany: 01-03-2012, 06:41
Cytat:
Scenariusz który czekał na realizację ponad 20 lat. Film nakręcony niezależnie za niespełna 2 mln $, niedopuszczony do wielu festiwali zostaje udostępniony za darmo. Mega mocny film wojenny. Skupiający się na szkoleniu, i mechanice działań wojennych. Ciężki jak wzbogacany uran i do bólu prawdziwy.
NEFES: Vatan Sağolsun
Zwiastun : http://www.youtube.com/wa...feature=related
Film HD z ang. napisami : http://www.youtube.com/watch?v=ZCKYjLRW37M
Oficjalna strona filmu i info o twórcach : http://www.nefesfilm.com/
Film zlekceważony przez dystrybutorów w Europie i Stanach. Powstał dawno temu, mało kto o nim słyszał poza Turcją. Możliwość dzielenia swoim dziełem okazuje się po raz kolejny ważniejsza dla prawdziwych twórców.
_________________ "Stajesz się kimś tylko w starciu z tym, co stawia ci opór." - Antoine de Saint-Exupéry
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Gru 2004 Posty: 250 Skąd: Południe
Wysłany: 04-03-2012, 11:36
To jest para-snajper, a celownik optyczny na Mini Berylu pozwala mu prowadzić celny ogień na sto metrów, dzięki czemu zapewnia osłonę i można na nim polegać, bo jest plecami i uszami oraz oczami i służy wsparciem... Chłopaki przesadzili troszkę z tym lansem i słowotokiem;-)
Filmik jak reszta filmów o armii ostatnio...
Dowódca plutonu, który robi krótką odprawę przed "patrolem" chyba nie bardzo wie co chce powiedzieć. Powiedział dużo, ale w sumie nic ważnego. Zabrakło takich rzeczy jak łączność (wewnętrzna i z TOC, środki zapasowe), gdzie medyk, trasa, pojazd ewakuacyjny... Ja rozumiem, że to tylko ćwiczenia, wszyscy się uczymy, ale nikt go nie poprawił, że powinien odprawę zrobić troszkę inaczej, a poszło to przed kamerą jako poprawne działanie.
Wiek: 25 Dołączył: 07 Gru 2008 Posty: 49 Skąd: koniec świata
Wysłany: 04-03-2012, 14:50
Cytat:
Dowódca plutonu, który robi krótką odprawę przed "patrolem" chyba nie bardzo wie co chce powiedzieć. Powiedział dużo, ale w sumie nic ważnego. Zabrakło takich rzeczy jak łączność (wewnętrzna i z TOC, środki zapasowe), gdzie medyk, trasa, pojazd ewakuacyjny... Ja rozumiem, że to tylko ćwiczenia, wszyscy się uczymy, ale nikt go nie poprawił, że powinien odprawę zrobić troszkę inaczej, a poszło to przed kamerą jako poprawne działanie.
Nie pokazywali też wszystkiego w tym filmiku. Byłem, widziałem i mam swoją opinię. Chłopaki pełne odprawy robili przed wyjazdem z "bazy" ze swoimi ekipami i wszystko w nich było zawarte, natomiast tu widać, że ewidetnie w lesie ich zachaczyli z kamerą i na szybko coś sklecił. Ale zgadzam się, powinien powtórzyć istotne kwestie na które zwróciłeś uwagę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum