_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
http://www.youtube.com/watch?v=PC4vPMpDbRY
To krótkie ale zawsze mnie cieszy
A tak na poważnie zakup lub sciągnij trzy serie na płytach made by Chris Costa, niezłe.
Ja miałem takiego agenta w zespole.
Najlepsze jak zaje....ł w wieże obserwatora na poligonie. Widzielismy tylko jak się zakurzyło i wszyscy od razu na niego a on No co to nie ja
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1312 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 23-08-2011, 14:15
Gabe Suarez - dla mnie ten facet to autorytet, baardzo praktyczne podejście.
Poszukaj jego filmików itp, na torrentach coś na bank znajdziesz. Koleś ma też swoją stronkę i bloga.
No i jest taka nowość, Panteo Productions.
Bugiat, instruktorem z jutuba mnie rozjebałeś na łopatki, od dziś to moja ulubiona wrzuta na wszelkiej maści frajerstwo hahahaha
I to jest prawdziwe strzelanie bojowe. Z gracją! A nie to co prezentuje tutaj większość tzw. ekspertów. Likwiduj siłę żywą tak żeby ostatnią ich myślą było "o jak on pięknie to robi!".
Ten od noża powinien uczęszczać na jakąś terapię, jeżeli nie jest na nią już za późno. Agresja 100%
Koleś z DEA, to najlepszy przykład na to, jak ważne jest przestrzeganie warunków bezpieczeństwa i to, że rutyna gubi. Dobrze, że tylko siebie postrzelił.
RPG - idiota nie zauważył, że załadował bojowy granat?
Najlepszym własnie się nie zdarza... bo jeśli kogoś gubi rutyna i złe nawyki, to oznacza, że najlepszy nie jest Zgadzam się z przedmówcą bolt-thrower
Fakt. Niezamierzony postrzał to złamanie kilku zasad bezpieczeństwa. Agent prawdopodobnie wziął do łapy broń z podpiętym magiem , zrzucając zamek dosłał nabój do komory i oddał strzał kontrolny w kierunku swojej stopy.. Rutyna , laseczki na widowni , gwiazdorskie pozy i wyszedł z prezentacji z (co najmniej) jednym otworem w ciele więcej..
Do tego jak dorzucisz PP (Panteao Productions)
http://www.youtube.com/watch?v=TiimtICOW-c
Ten akurta jest najnowszy ale oni maja kilka ciekawych filmow nie koniecznie z TH.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum