Dziś 2100
Kanał WOJNA i POKÓJ
Film sensacyjny,Rosja 2009 "Kandagar"
Afganistan, 1995 rok. Rosyjska załoga samolotu, transportującego broń zostaje porwana przez grupę Talibów. Piloci przez ponad rok doświadczają tortur, głodu, ciągłych namów na przystąpienie do Islamu. Postanawiają zneutralizować uzbrojonych strażników i uciec swoim samolotem. Film oparty na prawdziwych wydarzeniach.
warto, bardzo dobry film- zarówno technicznie jak i pod względem fabuły. Ruscy jednak znają się na kinie.
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
W poniedziałki 21:30 SWAT Dallas, dokument, TV Puls
Wczoraj leciał na Pulsie "SWAT", o SRT z Detroit. Pomijając słaby sprzęt (w porównaniu np. z Vegasowskim SRT czy tam SWAT), to rozwaliła mnie jedna rzecz - wywalają drzwi w domku i widzą ulatniający się gaz (lub przynajmniej coś co na to wyglądało). Moim zdaniem (tak mi się przynajmniej zdaje), jak się widzi gaz to się maski wkłada. A oni na żywioł i bach do tego domu w samych kominiarkach Po sprawdzeniu, okazało się, że to nie gaz, a ogrzewanie, no ale czy takie ryzyko miało swoje uzasadnienie?
Niedziela, 12:20, dokument tvn24 z cyklu Ewa Ewart poleca. Sądząc po wstawkach coś dla Żydoentuzjastów & Żydosceptyków.
Zresztą, śmiało można polecić cały cykl programów. Zamiast zrzędzić, siedząc z browarem przed TV, na agenta Tomka który "smigał cayenką za nasze pieniądze i teraz [o zgrozo] jeszcze jest popularny w mediach" warto obejrzeć czasem coś sensowniejszego Panowie.
_________________ "Boxing is like Christmas - it's better to give then to recive." (avatar jest moj, osobisty, prywatny ze mna samym; nikogo nie udaje, pod nikogo sie nie potrzywam- na wszelki wypadek =:-) )
Nie wiem w jaki sposób, ale to Twoja interpretacja. Choć można mieć pewne obawy co do interpretacji u osoby, która film kinowy traktuje jako instruktaż taktyczny.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum