No i jest problem . Buty nie mają oczek do sznurówek, a szybko wiązy , mają metki gore- tex i żadnych oznaczeń kupczaka. Mam stary model Kupczaków ,Combat 1 i nie są to te buty.
Tutaj pojawia się główny problem - listwa pomiędzy gumowym otokiem wokół buta a spodnią warstwą podeszwy nie jest taka jak w normalnych kupczakach, nie jest ona na zewnątrz podgumowana , nie ma żadnych oznaczeń , jest to poprostu zwykła pianka. Czy sprzedający wcisnął mi jakiś kit ?
Wg mnie to buty wz MON/928, oporacowane i początkowo produkowane przez "Kupczak Products", a następnie spier...one przez "prawie jak Kupczaki" z Wojasa i Demara. Buty są oznaczone metką K.P., nie sądzę, żeby ktoś zadał sobie trud, żeby podmieniać metki, zresztą na zdjęciu jest wszywka z napisem "GORE-Tex", a tej nie mają Wojasy i Demary. Poza tym na boku podeszwy "Kupczaków" było chyba logo firmy...
Zajrzyj tu, porównaj modele, złapiesz o co chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum