krój wygląda na oryginalny, ale martwi mnie wzór bo widzę, że plamki powtarzają się co jakieś 25cm. W oryginale też ten wzór tak szybko się powtarza?
z opisu w/w aukcji
Cytat:
Krój: ACU - Army Combat Uniform
Krój ACU jest krojem mundurów polowych US Army... Zatem masz informacje o "oryginalności". Oryginalny CADPAT to rarytas, trudno dostępny, co ma odbicie w cenie.
To, że to jest podróbka to wiem. Kanadyjczycy podobno nawet mogą wsadzić do więzienia za próbę wywiezienia oryginalnego munduru poza granice kraju.
Mi chodzi o to, czy skoro ta podróbka ma wzór powtarzalny o powierzchni około 25x25cm to czy w ogóle to będzie działało bo oryginalny cadpat to chyba jest 100x100 ale tego nie jestem pewien.
Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 41 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 19-04-2010, 20:26
Czołem,
przykro mi, ale od tej dygresji nie sposób było się powstrzymać.
Pencott to jednak bardzo śmiały i ofensywny, wręcz rozbrajający kamuflaż przynajmniej w tej kreacji. Trudno się oprzeć tngolom ubranym w coś takiego. Sam krój jest jednak niepraktyczny, gdyż w "bezpośrednim starciu" np. w "walce wręcz" przeciwnika można "rozbroić" z tego zabójczego wdzianka szybko i łatwo jedną ręka (a może to zasadzka, i wróg czeka na osłabienie naszej czujności aby przeprowadzić przeprowadzić kontratak)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum