Pomógł: 50 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1356 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-05-2010, 17:01
Masz te karabińczyki małe - jak "żuraw" NVD Jest podniesiony do górnego położenia to zaczepiasz je o jego brzegi albo o sam NVG jeśli jest taka możliwość i już się raczej przypadkowo nie zamknie - mi kiedyś na Drawsku gogle z PCO prawie "pandę" zrobiły jak się zamknęły kiedy kiwnąłem mocniej głową w hełmie. Nie jest to metoda najszybsza ale dosyć pewna jeśli chodzi o dodatkowe utrzymanie gogli w pozycji uniesionej. Jak są opuszczone to naprężona guma przeciwdziała telepaniu się całości - co się zdaża przy wyrobionych montażach. Na ile to się wygodnie trzyma na tych gumach jak się odepnie nokto z montażu to nie wiem.
Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 05 Mar 2010 Posty: 7 Skąd: POLSKA
Wysłany: 19-05-2010, 20:49
Te dwie gumy dobrze pełniš swojš rolę przcišgajšc do oczu NVG. Powiem więcej, to nie jest guma od majtek. Stawia odczuwalny opór przy nacišganiu. Niestety nie mam skanera więc nie zamieszczę zdjęcia ze zbliżeniem na NVG przycišgnięte gumami.
Natomiast hełm z opszczonš gumš wyglšda tak:
Kask z opuszczonš gumš wyglšda tak:
Pomógł: 12 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Kwi 2005 Posty: 963 Skąd: Kraków
Wysłany: 20-05-2010, 09:54
Foka napisał/a:
Cytat:
username is mm password is mm
Does it ring a bell?
Nie ma to jak zabezpieczenie hasłem połączone z testem IQ
Nie w tym rzecz. W bezpośrednim przekierowaniu do zdjęcia nie są pobierane odpowiednie skrypty, więc zdjęcie Ci się nie wyświetli i dostaniesz taki komunikat, jak wyżej.
Pomógł: 12 razy Wiek: 35 Dołączył: 09 Kwi 2005 Posty: 963 Skąd: Kraków
Wysłany: 20-05-2010, 13:24
A u mnie nie. Musiałem wchodzić przez stronę główną i dopiero wówczas zdjęcie zostało wyświetlone. Widocznie nie czyścisz pamięci podręcznej przeglądarki z pozostawionych tam śmieci ;)
A u mnie nie. Musiałem wchodzić przez stronę główną i dopiero wówczas zdjęcie zostało wyświetlone. Widocznie nie czyścisz pamięci podręcznej przeglądarki z pozostawionych tam śmieci ;)
Działa, działa. Jak się ma kape, a nie przeglądarke to nie działa
A shockord to ma z 2-3mm średnicy, a takie wielgachne z zaczepami to ekspandery są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum