po samych zdjęciach to już ciężko coś sensownego dodać.... daj ludziom do testów to pewnie dowiesz się więcej uwag merytorycznych :-)
na razie wszystko wygląda bardzo pozytywnie.
K.
Właśnie dostałem zajebiście cenną uwagę od jednej z osób która wzięła prototyp W70L.
Ale ten problem, przez nikogo innego nie został zauważony . Nie chcę narazie mówić o co chodzi, aby zobaczyć czy ktos jeszcze będzie miał podobne spostrzeżenie.
_________________ nie ma złej pogody, jest tylko złe wyposażenie
Jak dla mnie wszystko wygląda super, zwłasza montaż kieszeni bocznych bo stary mnie wkurza. Dodanie uchwytów transportowych też na +. Jedynie co mi nie pasuje to zmiana proporcji kieszeni w klapie górnej. Wolałem większą zwenętrzną bo graty tam są łatwo dostępne. Cieszyło mnie to że wchodził tam np. aparat foto i można było go wyjąć bez zdejmowania plecaka. Ogólnie jakoś mi ta klapa nie pasuje, jakby za mała była.
To tyle uwag po obejżeniu zdjęć.
Jak dla mnie wszystko wygląda super, zwłasza montaż kieszeni bocznych bo stary mnie wkurza. Dodanie uchwytów transportowych też na +. Jedynie co mi nie pasuje to zmiana proporcji kieszeni w klapie górnej. Wolałem większą zwenętrzną bo graty tam są łatwo dostępne. Cieszyło mnie to że wchodził tam np. aparat foto i można było go wyjąć bez zdejmowania plecaka. Ogólnie jakoś mi ta klapa nie pasuje, jakby za mała była.
To tyle uwag po obejżeniu zdjęć.
Wersja produkcyjna bedzie różniła się trochę od prototypu z fotki.
- bedzie powrót do klapy z kieszenią na górze ( jak we wczesniejszych wolverinach)
- zamek dostępu do komory dolnej zchodzi jeszczee niżej - to za sprawą tej jak wspomniałem zaje... ważnej uwagi jednego z forumowiczów ( innego forum). Powód obniżenia zamka - w wersji prezentowanej na foto jest problem aby włożyc duży śpiwór. Dziwne, ale tylko jedna osoba zgłosiła ta uwagę. Ja sam testując go przez 10dni w Biesach tez na to nie wpadłem, a to dlatego, że mój osobisty śpiwór mimo że komfort ma do minus 12 C , jest naprawdę mały i wchodził do dolnej komory bez większych problemów. Ale niewszyscy mają spiwory z puchu 850ciun i Pertex Microlight.
_________________ nie ma złej pogody, jest tylko złe wyposażenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum