Wysłany: 31-10-2011, 16:24 Kurtka M65 Marpat - istnieje coś takiego?
Szukam kurtki M65 w Marpacie (digital woodland), zresztą jak zwał tak zwał. Czy jakaś firma coś takiego zrobiła?
Kurtka ta chyba w każdym maskowaniu jest prócz tego właśnie.
Pomógł: 12 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 1026 Skąd: Prusy Wschodnie
Wysłany: 31-10-2011, 18:51
To szukaj Gora kontrktowego w Marpacie. Jeśli będziesz cierpliwy i bedziesz śledził allegro i ebaya to znajdziesz coś w przystępnej cenie. Napisz do Yuri to może coś w USA wyszpera.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Posty: 755 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-10-2011, 19:12
No i mnie ubiegł
Szukaj APECS - skończyły się już czasy, gdy kosztował niebotyczne pieniądze. Jest ich coraz więcej, więc tanieją, a krojem - w pewnym stopniu - przypominają M65. Mam taką kurtkę i jest naprawdę niezła, choć ostatnio głównie wisi w szafie, bo przede wszystkim używam softshelli.
Jak dobrze poszperasz, to myślę, że do 500PLN powinieneś się wyrobić, a to jednak Gore, a nie gówniane PESCO.
_________________ It scares the shit out of the slopes.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum