250 zeta w Polsce z tego co ja sie spotkalem
Powiem co mowia mysliwi - ze jest zajebisty, zdanie maja inni w wojsku ale tam inaczej sie dba o sprzet.
Jesli serio nie wiesz co to za sprzet to PSO jesli sie nie myle :D
Pozdrawiam
Jakie by nie bylo, to celowniki montowane na bocznej szynie to lekka padaczka, ja nie moge wyjsc z podziwu dlaczego ruski dalej ciagna ten patent?
Jak zaczeli chyba w mosinie tak nie moga tego skonczyc.
Nikt im nie nakazuje od razu montowac picatinny, ale centralny punkt montowania optyki by sie przydal.
Wracajac do zdjec... ciekaw jestem czy te celowniki sa na wyposazeniu armii rosyjskiej i czy zostaly wyprodukowane specjalnie dla jej potrzeb, czy to moze sprzet robiony na rynek cywilny a tylko zaadoptowany przez wojsko.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Posty: 755 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-01-2006, 08:32
Te ze zdjęć raczej wyglądają na cywilne.
_________________ It scares the shit out of the slopes.
Pele76 [Usunięty]
Wysłany: 03-01-2006, 08:37
To ze maja pokrycie jak wojskowe celowniki to nic nie znaczy bo ruski wiekszosc sprzetow tak pokrywali od aparatury poamiarowej po celowniki wlasnie, a sam widzialem juz kilka celownikow rosyjskich produkowanych dawniej dla mysliwych i mialy wlasnie taki kolor i tez potrafily miec podswietlanie siatki jak w wojskowych... duzo nie roznily sie od tych, ale nie podam Ci modelu ani nic podobnego bo bylo to lat kilka wstecz.
Moze ktos zna jakies fotki SWD z takimi celownikami, to moze by tutaj je wkleic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum