Eee...ale po co kamuflaż?
Chcesz sie chować przed strażą rybacką czy jak?;-)
Bo nie łapię sensu pytania.
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Pomógł: 3 razy Wiek: 27 Dołączył: 18 Maj 2006 Posty: 41 Skąd: Biłgoraj
Wysłany: 19-04-2010, 00:17
Czołem,
Specjalny na trzciny i na te wędkarsko - kaczo polowawcze klimaty to wymyślili REALTREE MAX-4™
http://www.realtree.com/camo/max4.php
pozdrawiam
żeby się nie ruszać to oczywiste, ale mi chodzi o dodatkowy kamuflaż który jest mi potrzebny kiedy np. siedzę sam gdzieś w jakiejś głuszy nad jeziorem, a tu widzę jak na drugim brzegu szaleje grupka jakiś pijanych i agresywnych tubylców i nie chciał bym zwracać ich uwagi, bo mój znajomy został tak raz napadnięty i ukradli mu sprzęt oraz obili gębę.
tropentarn ma zielone plamki dlatego chyba lepiej się sprawdzi w naszych trzcinach
[ Dodano: 22-04-2010, 18:31 ]
Właśnie się pobawiłem photoshopem i doszedłem do wniosku, że z wojskowych kamuflaży najlepszy jest rosyjski:
R48.Russian MVD Reed pattern camouflage
Pomógł: 12 razy Wiek: 33 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 1026 Skąd: Prusy Wschodnie
Wysłany: 23-04-2010, 07:21
Najbardziej popularny zestaw wędkarosko-łowiecki to us wz. 93, do tego bechatka na chłodne dni i obowiązkowo filcaki. Na głowę kapelusz bawarski ala sołtys.
Tak na serio, to różne odmiany realcamo, realtree, itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum