Sluzy toto do zmywania kamuflarzu z twarzy. Dziala jedwabiscie. Sa to platki nasaczone czyms (pachnie jak mleczko ktorego uzywaja nasze kobity do zmywania makijazu). Nasz kolega mial z PX-u, a tutaj szukam i nie ma :(
O dżizas, lans lansem, ale nie przesadzajmy Wyśmienicie działają wilgotne chusteczki do podcierania niemowląt (w niebieskich opakowaniach). Zmyjesz farbę, umyjesz się i działają kojąco na obtarcia i odparzenia.
_________________ The 2 loudest sounds in the world: A click when you expect a bang, and a bang when you expect a click.
Pomógł: 5 razy Wiek: 25 Dołączył: 06 Sie 2005 Posty: 162 Skąd: hells pit
Wysłany: 04-07-2008, 10:09
Ja chce camo-off bo opakowanie jest zielone! Chusteczki sa do dupy Jednym platkiem oczyscilem cala twarz, do tej pory jestem w takim szoku ze nie wiem o czym mowie i pisze. Pomozcie zamiast sie nabijac z nieszczesliwie zakochanego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum