Wysłany: 27-04-2010, 10:05 buty taktyczne
Witam. Jako że nie znalazłem ( nawet w opcji szukaj ) to postanowiłem założyć nowy temat, tylko że nie wiem czy w dobrym miejscu. ( w razie co to proszę przykleić tam gdzie trzeba )
Ale do rzeczy.
Mam bardzo duży dylemat odnośnie zakupu butów taktycznych.
Chciałbym w nich chodzić też w zimę więc wiadomo, muszą przetrwać nasze warunki pogodowe.
W grę wchodzą następujące pozycje:
1. Bates Falcon
2. Blackhawk ZW7
3. Belleville Tactical Research 909
Bardzo proszę o opinię i doradzenie które z w/w butów zakupić.
Z góry dziękuję.
to na przyszłość szukaj lepiej. Temat był parę razy wałkowany na forum.
B_A
Ostatnio zmieniony przez broken_arrow 27-04-2010, 10:14, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 1311 Skąd: nie interesuj sie
Wysłany: 27-04-2010, 13:00
Pisząc Tactical Research 909 masz na myśli model Kiowa, tak?
Więc czekam na te butki, ale wczoraj miałem okazje je macać.
Wrażenia mam bardzo pozytywne. Genialne rozwiązanie dla kierowców. Fajne usztywnienie kostki, lekka i cienka podeszwa, ciekawy protektor(chociaż nie wiem jak się sprawdza na śliskich powierzchniach, wypowiem się jak wreszcie dojdą) i bardzo fajna wkładka.
Blackhawk ma fajne rozwiązanie noska pokrytego gumą. To sie naprawde sprawdza i but w tym miejscu się nie niszczy. Ale słyszałem, ze zbyt trwałe nie są. Za to ponoć b. wygodne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum