Wysłany: 06-12-2007, 16:49 Arizzon - wyłącznym dystrybutorem Snugpak w Polsce
Witam, jakis czas temu zamiesciłem pytanie: co sądzicie o marce Snugpak.
Celem tego pytania było wywołanie tematu "Snugpak". niestety niewiele osób zna ta markę z poza ścisłego grona militarnego.
Snugpak jest dostawca śpiworów i odziży ocieplanej dla oddziałów specjalnych wielu armii.
Od dziś Q7 ( Arizzon.com) jest wyłącznym dystrybutorem Snugpak w Polsce.
Na początku przyszłego tygodnia pełna oferta Snugpak znajdzie się na www.arizzon.com
_________________ nie ma złej pogody, jest tylko złe wyposażenie
Pomógł: 52 razy Wiek: 32 Dołączył: 03 Maj 2005 Posty: 1395 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-12-2007, 14:38
No i bardzo fajnie, ciekawe tylko jakie uda Ci się zachować proporcje cenowe wobec tych na Wyspach - bo w czasach obecnych gdy prawie każdy w temacie ma kogoś znajomego po drugiej stronie kanału to sprowadzenie czegoś z UK nie jest specjalnym problemem...
No i bardzo fajnie, ciekawe tylko jakie uda Ci się zachować proporcje cenowe wobec tych na Wyspach - bo w czasach obecnych gdy prawie każdy w temacie ma kogoś znajomego po drugiej stronie kanału to sprowadzenie czegoś z UK nie jest specjalnym problemem...
Trafna uwaga , ale my jesteśmy zobligowani do stosowania cen sugerowanych przez producenta.
_________________ nie ma złej pogody, jest tylko złe wyposażenie
Klasyka to "Special Army Shirt" albo bluza norweska vel "Norgee" mam 3 sztuki na stanie :-)
Wszystkie śpiwory serii "Softie" to tez absolutna klasyka - mieszczą się do ładownicy na minimi. Ja akurat mam cięższy śpiwór NZ, ale reszta ekipy to tylko softie. Kompaktowy i ciepły - ale uwaga - kupować tylko wersje ze wzmocnieniem na nogach, żeby się można było z buciorami wpakować do śpiwora (nie wiem czy teraz wszystkie mają to wzmocnienie czy tylko niektóre modele)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum