Wysłany: 11-02-2008, 13:12
Filmik, jest na stronie szkoly policji w Slupsku juz pewnie z rok.
Bylem tam jakis czas temu, no rzeczywiscie bardzo ladny obiekt, najciekawszy jest ten trenazer, super sprawa, mozna tam wycwiczyc refleks jak cholera. Nawet wiedzialem ile kosztowal ale juz teraz nie pamietam
Bardzo dobry znak, widac ze cos sie powoli zmienia, mam nadzieje ze w innych osrodkach szkolenia policji tez jest tak dobra kadra dydaktyczna jak w szkole w Slupsku.
Wracajac do filmiku to widac tam zyda i jankesa :-) nie jestem w stanie Wam powiedziec czy trenuje tam ciagle tych dwoch samych co w filmie... Miejmy nadzieje, ze nie.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Paź 2006 Posty: 260 Skąd: centrum
Wysłany: 11-02-2008, 14:05
Chciałem tylko zauważyć, że ci panowie na filmie wystrzelili tyle amunicji, ile "zwykły" policjant nie wystrzeli podczas całej służby aż do emerytury. Brak amunicji i brak obiektów. I to jest prawdziwy obraz treningu strzeleckiego policji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum