Wysłany: 05-11-2008, 22:50 Kariera w ABW
Witam wszytkich!!
Z góry proszę jeśli nie w tym dziale umieściłem temat to prosze o przeniesienie a nie usuwanie.
Mam pytanie jako że jutro rano mam testy i rozmowe do jednej z delegatur ABW, chciałbym sie zapytac czego moge sie spodziewać. Wiem że informacja ta jest tajna, ale nie prosze o konkretne przykłady, tylko o jakieś pomocne wskazówki. Dzieki za odp. Pozdrawiam
Test wszędzie jest jeden, tylko w trzech etapach. Najpierw kolebiesz się na krześle i egzaminator Cie wywala na podłogę, ale spokojnie to kazdy przechodzi. Potem skaczesz z barierki wiaduktu (bez liny, bo ci co spuszczają się na linach mają na to zastrzeżenie patentowe i grożą sądem). Potem masz przejść się w tych butach co mają obcas z przodu. Tego testu nie przeszedł nikt
Pozdr
Robal2pl
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Wysłany: 05-11-2008, 23:33
Dobry test nie ma co!! Sproboje przejsc na tym obcasie, wsumie już teraz jestem w butach mamy. Nie ma to jak dobre odp. jeszcze brakuje tekstu jak masz 15 lat to sie nie pytaj.
_________________ "Na świecie jest bardzo dużo różnej broni i bardzo mało tolerancji i to jest powód dla którego cała ta broń jest potrzebna" S.Bidziński
Wysłany: 06-11-2008, 13:55
Dobra, zrozumiałem że moje pytanie było głupie, i nikt nie udzili mi odpowiedzi, ale odp też były nie ten teges, więc jest po jeden Temat moim zdaniem do zamknięcia.
Pozdro
Odpowiedzi adekwatne do zadanego pytania. Nie mazgaj sie. I tak koledzy Cie lekko potraktowali. Zapros ich na piwo i podziekuj. Choc po tym co zaprezentowales swoim pytaniem obawiam sie, ze nikt nie przyjmie Twojego zaproszenia. Wiec moze nie zapraszaj, jesli odrzucenie powoduje u Ciebie spadek dobrego samopoczucia.
A temat rzeczywiscie do zamkniecia.
Nastepnym razem zastanow sie co piszesz.
Po tym poscie wnioskuje, ze albo brak Ci piatej klepki albo nie jestes tym za kogo sie podajesz, albo jedno i drugie.
_________________ Have a character instead of being character.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum