Pomógł: 5 razy Wiek: 33 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 359 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 20-10-2011, 23:30
Każdy co robi w mundurze wie jaki wpływ ma na niego jego praca. Jeśli jest gaciowy to on wie co go martwi jeśli ktoś robi w Kr to tez wie jakie ma zmartwienia i nad czym musi popracować ( te same prawa emerytalne). Ciągle się wiec dziwie tauzenowi ze tak uogólnia. Chlopie robisz w monie ,na pewnym stanowisku, nie wiem jakim i szczerze po twoich postach to mnie to nie interesuje, ale powinieneś wiedzieć różnice pomiędzy szefem kompani gdzieś w Dolnym Wypizdowie a gościem co ma pluton w afganie (nie liczę dodatku). U nas to samo: rzecznik prasowy czy specjalista od nielatów a gość z kryminalnego. Jeżeli ty wszystkich w budżetowce wrzucasz to jednego wora to sorry chłopie ale masz takie cieno w pracy że nie wiesz co to jest zryty beret przez robotę no bo i jak ,asz wiedzieć co to jest mega ciśnienie...
A ja tam wyznaje takie powiedzonko, które usłyszałem w filmie o Nikosiu Dyźmie.
Dziwi mnie, że w tym Naszym kraju jeden czepia się drugiego, bo ma więcej, lepiej. Czasem to Ci biedni ludzie mnie przerażają. Najlepiej to by stanęli z rękoma w górze i czekali na manne z nieba. Bo najlepiej nic nie robić, siedzieć na dupie i czekać aż ktoś da. A jak nie da i jak samemu nie mam to niech też innym zabiorom. Bo czemu inni mają mieć skoro nie mam ja. Cóż to za dziwne - jakże Polskie - myślenie.
A to powiedzonko... Ja mam, niech i Wam nie brakuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum